Hajduku protiv Rijeke igra samo pobjeda (Poljud, 20 sati)

Torcida Dugi RatNakon tri uzastopna poraza i četiri utakmice bez postignutog pogotka, Hajduk 7.kolovoza na Poljudu u 111-om Jadranskom derbiju protiv Rijeke traži tri boda koja će donekle unijeti mir u narušenu atmosferu. Bez obzira na seriju loših rezultata, trener "bijelih" Krasimir Balakov uvjeren je da će njegova momčad pobijediti ukoliko danas na teren izađe s istom voljom i karakterom kao u uzvratnom susretu protiv Stokea ...

 AJMO BIJELI

Hajduku protiv Rijeke igra samo pobjeda

Tekst: Božo Pavković / DalmacijaNews
Izvor: DalmacijaNews

Zanimljiva će biti i današnja postava "bijelih". Do sada je Balakov isprobao preko dvadeset igrača, a u zadnje četiri utakmice primijenio je gotovo četiri različite taktike. Danas će mu u odnosu na zadnju utakmicu nedostajati Milićević, dok se u kadar vraća Japanac Inoha. Po upitnikom je nastup Ivana Vukovića koji je protiv Stokea zadobio ozljedu koljena.

Zabija Ante, Sinjski dijamante
Zabij više, Ante, Sinjski dijamante ...

S druge strane trener gostiju Alen Horvat najavljuje nastavak pozitivnog niza njegove momčadi koja je u dva kola osvojila četiri boda i trenutno se nalazi na četvrtom mjestu tablice. O umoru Hajdukovih igrača ne želi razmišljati. Horvat naglašava kako to uvijek može biti dvosjekli mač, a važno mu je samo vratiti se uzdignute glave na Kantridu.

Povezani članci

Who's Online

We have 130 guests and no members online