Zanimljivosti..

Virtualne ljubavne bajke

Naočit crnokos muškarac srednjih godina traži romantičnu žensku dušu za ugodna druženja. Ne pije, ne puši, a spominje večere, putovanja i stidljivo.. brak. Takve obećavajuće oglase prije svega namijenjene gastarbajterskom tržištu godinama smo mogli čitati u novinama. Iako su u posljednje vrijeme takvi oglasi mnogima postali raritet koji vraća osmijeh na lice, ipak ih nije pregazilo vrijeme. Samo što se potraga za srodnom dušom preselila u drugi medij - internet. U nas kao i u svijetu sve je više stranica putem kojih se upoznaju mladi, ali i oni koji se tako osjećaju ...


FAĆKANJE PREKO OPTIČKOG KABELA


Virtualne ljubavne bajke


Sve se više ljudi upoznaje putem računala, ali treba biti spreman na razna iznenađenja


Piše: Sunčica Dolušić / Vjesnik
Izvor: Vjesnik


online faćkanjeU nas kao i u svijetu sve je više stranica putem kojih se upoznaju mladi, ali i oni koji se tako osjećaju. Na njima je i ima mnogo više prostora za kreiranje osobnih profila.

Svatko se može podrobno opisati počevši od boje očiju, kose, kilograma, do situacije u lisnici. Uz opis fizičkog izgleda korisnik stranice reklamira se i tako da detaljno opisuje čime se bavi, osobito ako je riječ o nekom unosnijem poslu. I kao šlag na torti, tko želi može staviti svoju fotografiju ili cijeli album kako ne bi potencijalnim partnerima prodavao mačka u vreći.

No upravo tu počinju problemi, jer većina ipak ne želi na prvu loptu otkriti što mu je Bog podario. I tako zbog mnoštva stidljivih ljubičica dolazi do toga da se potraga za princem doista pretvara u bajku, ali ne nužno onu iz snova.

U virtualnu svijetu tako trbušaste osobe niža rasta i rijetke kose postaju pravi Apoloni snažne građe i bujna vlasišta. No jedan je Čiko...

Njihova nesretna sudba je u tome što ih nitko dosad nije otkrio iz jednostavna razloga jer se ne svojom krivnjom kriju pod hrpom papira na uredskom stolu. Kad odlaze kući već je mrak i kako ih tada ionako nitko ne može primijetiti ne preostaje im drugo nego da se udobno zavale u naslonjač i gledaju omiljene junake iz serija.

No kako ipak ne žele provesti život sami, odlučuju se ubaciti u ljubavno nadmetanje na internetu. Tako je sigurnije, a i bolje se mogu poslužiti raznim marketinškim trikovima kako bi sebe upakirali u najljepši mogući papir i time postali neodoljivi suprotnom spolu.

Tek susret oči u oči s osobom otkriva pravu istinu. Oni koji su dovoljno hrabri naći se na piću, spremni su skinuti masku.

Dame su mnogo opreznije i čekaju da ih internetski kavalir osvoji nježnim i mudrim riječima prije nego se odluče naći s njime.

Kad su u pitanju muškarci, nerijetko se dijele u dvije skupine. Nestrpljivi, koji nakon sat vremena dopisivanja s izabranicom, odmah žele popiti kavu u kafiću iza ugla i darežljivo daju broj mobitela. Ženama tada nije teško shvatiti da je takvima samo do prolazne avanture. Drugi pak odgađaju susret mjesecima, pa i godinama. Ako ga i dogovore, ne pojave se, a kad to napokon i učine moguća su razna iznenađenja.

Jedna se djevojka tako nemalo iznenadila kad joj je na vrata pokucao sijedi gospodin predstavivši se prezimenom njezine virtualne simpatije. Protrnula je jer je pomislila da se njezinom dragom nešto dogodilo. No on je živ i zdrav, ali mnogo stariji nego što se predstavio, stajao pred njezinim vratima.

Srećom, nisu sve priče tako šokantne. Mnogo je i slučajeva kad su se muškarac i žena zaljubili putem interneta i nakon toga uplovili u bračnu luku.

Kao i u mnogim životnim situacijama, i tu vrijedi ona stara tko ne riskira, ne profitira.

Povezani članci

Who's Online

We have 121 guests and no members online