Konferencija: privatni iznajmljivači i nove tehnologije

Konferencija za turizam i poduzetništvo "Privatni iznajmljivači i nove tehnologije" održati će se u četvrtak 12.12. u 9:30 sati, u hotelu Briig u Splitu, s ciljem predstavljanja novih načina komunikacije privatnih iznajmljivača s tržištem, s naglaskom na internet marketing i društvene mreže.
Kako proširiti utjecaj na digitalnim medijima, kako i na koji način se promjenilo ponašanje turista i kako na to uspješno odgovoriti, kako odabrati odgovarajućeg  booking partnera, bolje se pozicionirati na Google-u, uspješno brendirati objekt, osmisliti kvalitetnu viralnu kampanju, kako posjetitelja pretvoriti u pomotora vašeg objekta … kako koristiti inovativne alate u sustavu rezervacija, koje su mogućnosti financiranja i kreditiranja, kako povećati booking uz Google AdWords, kako provesti analizu uspješnosti kampanje, kako koristiti društvene mreže u promociji turističke ponude smještajnog objekta,... samo su neka od tema i pitanja na koja će vam odgovoriti stručnjaci u internet marketingu i vodeći ljudi u turizmu županije. Sudjelovanje za posjetitelje je besplatno.

KAKO SE "U MORU" IZNAJMLJIVAČA KORIŠTENJEM NOVIH TEHNOLOGIJA BOLJE POZICIONIRATI NA TRŽIŠTU

Izvor: hotspots.net.hr

Organizatori konferencije su Croatia hot spots magazin & hotspots.net.hr portal u suradnji s Turističkom zajednicom Splitsko – dalmatinske županije. Pokrovitelji konferencije su Turistička zajednica Splitsko – dalmatinske županije i Splitsko – dalmatinska županija.Teme konferencije: Internet marketing i komunikacija turističkog sektora s naglaskom na privatne iznajmljivače (inovacije, trendovi, uspješni primjeri iz prakse), pronalazak najboljeg booking partnera, savjetovanje o potporama i natječajima, financiranju i turističkim kreditima, u svrhu poboljšanja poslovanja i stvaranja prednosti nužne za bolje pozicioniranje na konkurentnom turističkom tržištu.

PROGRAM KONFERENCIJE

09:30 - Uvodni govor Maje Zlokić, organizatorice i urednice Croatia Hot Spots magazina i hotspots.net.hr portala
09:40 - Pozdravni govor, Joze Tomaš, predsjednik HGK – Županijske komore Split
09:45 - Društvene mreže i internet marketing u promociji Srednje Dalmacije, Joško Stella, direktor Turističke zajednice Splitsko – dalmatinske županije
10:05 - Nove tehnologije u promociji Turističke zajednice grada Splita, Alijana Vukšić, TZ grada Splita
10:45 - ICT županija – Mjesto za život i rad, Damir Brčić, voditelj projekta ICT županija i Renata Tešija savjetnica Upravnog odjela za turizam i pomorstvo u Splitsko – dalmatinskoj županiji
11:10 - Najnoviji trendovi u digitalnom marketingu- Tomislav Zović, Klikeri d.o.o.
11:30 - Turistički krediti za pripremu sezone, Robert Svilović, Raiffeisen banka, direktor Regije za poslovanje sa stanovništvom
12:00 - Iznajmljivanje – ključ u ruke, izgradnja online prodaje, Denis Orlić, Smokvina Travel.

KAKO SE BOLJE POZICIONIRATI NA TRŽIŠTU

Broj obiteljskih iznajmljivača u Splitsko-dalmatinskoj županiji u stalnom je porastu, već nekoliko godina zaredom u županiji je godišnje oko 10% više pružatelja usluga obiteljskog smještaja, dok se na području grada Splita ta brojka penje i na vrtoglavih 30%.

Tržište privatnog smještaja pored trenutnog izrazitog skoka u kvantiteti ima potrebu i za dodatnim unapređenjem kvalitete. Pružanje usluga obiteljskog smještaja cjelokupan je poslovni proces za koji su potrebna znanja iz raznih područja poslovanja. Jedno od najvažnijih područja je marketing, odnosno komunikacija s tržištem.

Pretraživanja vezana za rezervaciju smještaja nalaze se među 5 najtraženijih internet pojmova

Internet marketing je moćni alat koji privatnog iznajmljivača, izjednačava s velikim igračima na globalnom tržištu, takodjer najbrži način da se za vaš apartman čuje diljem svijeta. Pretraživanja vezana za turizam, odmor i putovanja kao i rezervacija takvih usluga nalaze se među pet najtraženijih pojmova koji se upisuju u tražilice. Tu činjenicu, privatni iznajmljivači, nikako ne bi smjeli zanemariti.

Who's Online

We have 333 guests and no members online