Kino premijera: Ljubavni život domobrana

Nenad CvetkoNakon prošlogodišnje premijere na Pula Film Festivalu te zapaženih projekcija u Indiji i Češkoj, film redatelja i scenarista Pave Marinkovića "Ljubavni život domobrana" napokon je došao i u Split. U ponedjeljak, 19. travnja 2010. godine u multiplex Broadway kinima (Joker Centar), u dvorani br. 5, s početkom u 21:00 sat održana je svečana premijera filma. "Ljubavni život domobrana" melankolična je komedija o poslovnim i ljubavnim problemima neuspješnog pisca koji radi kao gastronomski kritičar, a njegov život se mijenja kada se zaljubi u mladu ženu ...Tema filma je kasno sazrijevanje neuspješnog i senzibilnog intelektualca koji je književnu karijeru zamijenio gastro-kritikom.

Naslovne uloge igraju Nenad Cvetko, Dijana Vidušin, Siniša Popović, Milan Štrljić, Jan Budar, Filip Šovagović, Zoran Čubrilo, Frane Perišin, Tonko Lonza, Siniša Brajčić.

Saša (Nenad Cvetko) je neuspješni pisac nesređenog privatnog života koji radi kao gastro-kritičar u suvremenom tranzicijskom gradu. Sve se počne mijenjati kad se zaljubi u Ines (Dijana Vidušin), zaposlenicu privatnog sportskog centra koja je upravo prekinula vezu s dečkom. No, kada napiše negativnu recenziju za restoran moćnog vlasnika, nastaju komplikacije. Kako bi ostvario želje i doveo život u red, Saša će se morati suočiti sa slabostima svog karaktera...

 

ljubavni život domobrana

 

Film "Ljubavni život domobrana", koji je osvojio tri Zlatne Arene - za najbolju glavnu glumicu (Dijana Vidušin), scenografiju i montažu, počinje se redovno prikazivati od 22. travnja 2010. u multiplex Broadway kinima Split.

 

Povezani članci

Who's Online

We have 150 guests and no members online