Tugare: Noćni revolveraš još nepoznat

noćni revolverašPolicija još uvijek istražuje tko bi mogao biti “noćni revolveraš” iz Tugara. U tome mjestu je u samo 20-ak dana dva puta zabilježena pucnjava na obiteljske kuće, i to na gotovo identičan način, tako da postoji mogućnost i da je riječ o istoj osobi. Počinitelj je pod okriljem noći prije 20-ak dana došao pred kuću Marinka Radilovića, ispalio nekoliko hitaca u pravcu prozora, a zatim pobjegao. Dogodilo se to oko 23 sata. Kako je bio mrkli mrak, vlasnik nije uspio vidjeti tko je pucao, a i dok se snašao, počinitelj je već pobjegao. U drugome slučaju, otprije dva dana, scenarij je bio gotovo identičan - nepoznat netko pojavio se oko jednoga sata pred kućom Ivana Dujmovića, ispalio više hitaca iz pištolja, a zatim pobjegao. U oba slučaja nitko, na sreću, nije ozlijeđen, no ostaje pitanje tko se to noću pokušava obračunati s vlasnicima kuća. Motivi za napad policiji nisu jasni jer ni Radilović, ni Dujmović ni s kim nisu u sukobu ...


TUGARE


Policija obavlja razgovore, noćni pucač još nepoznat


Dobro bi bilo da se stvar što prije raščisti. Mjesto nije ugroženo zbog ta dva incidenta, ali nije lijepo da se takve stvari događaju, kaže Milan Filinić, predsjednik Mjesnog odbora


Piše Tonka Čubelić / Slobodna Dalmacija
Izvor: Slobodna Dalmacija


Je li riječ tek o nasumičnom pucanju nekoga kome je očito bilo dosadno ili je pak u pitanju nešto drugo, ostaje na policiji da ispita. Iako je od propucavanja kuće Marinka Radilovića prošlo već dvadesetak dana, policija nikakvih saznanja o događaju nema.

 

Tugare

 

Što se drugoga slučaja tiče, kada se pucalo na kuću Ivana Dujmovića, policija je na mjestu događaja obavila očevid te niz obavijesnih razgovora, no to očito nije urodilo plodom jer pomaka ni u ovom slučaju još uvijek nema. Sam Ivan Dujmović ne može pokazati prstom ni u koga, a to nam je i sam kazao dva dana nakon događaja.

- Zaista nemam razloga ni u koga sumnjati - kratko nam je u telefonskom razgovoru kazao Ivan Dujmović, ne želeći se prisjećati same pucnjave.

- Dok istraga ne bude gotova, o tome nije trebalo ni pisati. Dobro bi bilo da se to što prije raščisti. To je stvar policije, a nitko u mjestu ništa nije ni znao dok nismo čuli na radiju i pročitali u novinama.

Bilo je nekakve priče o incidentu otprije 20 dana, ali nisu se znali detalji. Nitko nije znao ni povod. Mjesto nije ugroženo zbog ta dva incidenta koja su se dogodila, pa nije nas napala vojska.

Nije lijepo da se takve stvari uopće događaju, a bilo bi zaista dobro da se to što prije raščisti – prokomentirao nam je događaje u Tugarima Milan Filinić, predsjednik Mjesnog odbora mjesta Tugare.

Povezani članci

Who's Online

We have 186 guests and no members online