DUMP Days 2024: Studentska IT konferencija u Splitu

Studentska Udruga mladih programera DUMP priređuje osmo izdanje svoje DUMP Days konferencije koja će se održati 23. i 24. svibnja na Fakultetu elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje (FESB) u Splitu.
DUMP Days je besplatna, dvodnevna IT konferencija za studente i svo ostale zainteresirane koje zanima tehnologija, programiranje, poduzetništvo, web dizajn i digitalni marketing. Očekuje Vas četrnaest predavanja, dvije panel rasprave, hackaton i šest radionica raznih tematika: web development, UX/UI, umjetna inteligencija, digitalni marketing, blockchain i telekomunikacijska tehnologija, poduzetništvo..
"Konferencija za novu generaciju digitalaca" ove godine na FESB dovodi 27 IT firmi iz cijele Hrvatske uključujući Infobip, Ericsson i Solana Foundation. Tvrtke će imati svoje štandove gdje će predstaviti studentima čime se bave, koje tehnologije koriste i koje otvorene pozicije za ljetnu praksu ili studentski posao imaju. Dovode i 14 zanimljivih predavača, poduzetnika Daniela Ackermanna, voditeljicu projekta CroCube (prvi hrvatski satelit) Danielu Jović, gurua HR marketinga Davora Bruketu i druge, vjerujući da rade pozitivnu stvar za IT zajednicu u Splitu i Hrvatskoj, ali i za naše društvo općenito, a pogotovo za njegov mladi, otvoreni, hrabri i poduzetniji dio, budućnost našeg društva.

Izvor: Dump.hr