Dalmalino uveseljava djecu

DalmalinoMali, veseli tim Dječjeg kluba za kreativni razvoj, igru i scenski nastup Dalmalino  01.,02. i 03. ožujka 2011.godine. od 15:30 do 16,30 sati u KBC-u Firule, na Klinici za dječje bolesti priređuje 3. Humanu akciju – Dalmalino uveseljava djecu! S malenim bolesnicima, na Odjelu pedijatrije KBC-a Split radost, druženje i zabavu uz mnoštvo šarenih balona i maštovitu igru podijeliti će animatori kluba: Dobra vila, Spiderman, Pantomimičar, Klaun ...


HUMANITARNA AKCIJA

Dalmalino uveseljava djecu

Piše: Zoran Vrsalović / Dalmalino
Izvor: Dalmalino

Program koji aktivno uključuje roditelje, doktore i medicinsko osoblje, mlade volontere, studente i djelatnike iz odgojno-obrazovnog sustava i sustava socijalne srbi, odvijati će se 3 dana po nekoliko sati, a u njemu će sudjelovati više od 150 djece i roditelja.

Za potrebe bolničke igraonice organizator, Dječji klub Dalmalino koji organizira preventivne, zabavne i kreativne sadržaje za djecu, mlade i njihove obitelji, osigurao je školski pribor i ostali materijal za rad i igru. Akcija je prepoznata i podržana od Grada Splita, a u humanizaciji boravka djece u bolnici pridružiti će nam se članovi Plesnih klubova "Mirela" i "Vruća čokolada" iz Splita.

 

Povezani članci

Who's Online

We have 139 guests and no members online