Napokon otvoren preuređeni PC Studenac na Priku

Omiški Studenac, naš lokalni a vodeći maloprodajni lanac po broju prodavaonica u Hrvatskoj, u utorak 28. ožujka s početkom u 9 sati napokon će nakon preuređenja opet otvoriti svoj prodajni centar na Priku.
Prodajni centar, kažu, preuređenjem dobiva potpuno novi, suvremeni vizualni identitet te novim uslugama poput bistroa s gotovim kuhanim i pečenim jelima (jupi! napokon!), mesnice, vinoteke (živjeli!), ribarnice (njami!), pekare, slastičarnice Stari brend (mmmljac!) i dječjeg kutka čime će se iskustvo kupaca učiniti još boljim (valjda ne i skupljim), pogotovo ako više blagajni bude paralelno radilo, što do sada i nije bio baš slučaj. Studenac je povodom otvorenja preuređene prodavaonice pripremio niz zabavno-edukativnih aktivnosti za djecu, ali i slatke poklone iznenađenja te popuste za sve posjetitelje.

Najmlađe goste će od 10 sati zabavljati Klaun Šarenko koji će izvesti svoj zabavni show koji uključuje modeliranje balona i face-painting dok će Ekoznalci, zabavne životinje edukativnog karaktera koje motiviraju i uče o zaštiti okoliša djeci podijeliti bojanke i zdrave zalogajčiće.

Otvorenju će prisustvovati i Danijela Martinović, ambasadorica društveno odgovornog poslovanja Studenca, koju obožavaju naši najmlađi sugrađani, a i njihovi roditelji, pogotovo tate.

Vidimo se opet u PC Studenac.

Povezani članci

Who's Online

We have 136 guests and no members online