Samci, Gangster vas voli

Nediljko Babić GangsterEto velike nade za silne neoženjene momke i stare cure, ali i one već opečene bračnom nesrićom. Nediljko Babić Gangster iz imotskih Runovića, najpoznatiji hrvatski provodadžija, brakovezac osamljenih duša, širi posao na nova tržišta. To znači da će Gangsterova arhiva aktualnih kandidata, što muških, što ženskih, s postojećih četiri tisuće imena dobiti svoje proširenje, svježu krv s novih područja. Bit će posla za Kupidona iz Runovića, ali i možebitne sreće za njegove klijente ...

GANGSTER VAS VOLI

U Hrvatskoj nedostaje 103.000 djevojaka zrelih za udaju

Nediljko Babić Gangster iz Runovića:

"Najviše muke iman s onima šta stalno nalaze mane"

Piše: Tanja Šimundić Bendić / Slobodna Dalmacija

Novo tržište je stiglo i poradi Gangsterova zanimanja, koje je postalo tema filmskog uratka autora Nebojše Slijepčevića. Poznati redatelj je snimio film o imotskom ministru ljubavi pod nazivom “Gangster te voli”, koji je s velikim uspjehom i odličnim kritikama otvorio ovogodišnji festival ZagrebDox.

Priča o borbi za bračnu sreću pod nadzorom provodadžije, 2,5 godine snimanoj na autohtonim dalmatinskim lokacijama, s izvornim Gangsterovim klijentima, oduševila je publiku toliko da je imotski Amor u hipu postao velika zvijezda.

Ima u Gangstera priča za puknit od smija. Kaže kako muškarci u svojim molbama uvijek traže lipu i zgodnu ženu, eto takvu da drugi muškarci, konkurencija, duboko uzdahnu kada s njom prođu ulicom. E, a žene su prefriganije. One bi htjele bogatiji novčanik, čovika s lipšim autom, kućom, sigurnim poslom. Eto što se s ljubavlju događa, i ovdje je interes polako sve nadvladao.

Nediljko Babić Gangster

- Najviše muke iman s onima šta stalno nalaze mane. Evo jedan mi je uporno tija lipoticu, a u isto vrime ne vidi sebe, da mu ćelavom fali dobro kose i digod koji zub. Više njih u stvari. Onda ga spustiš na zemlju, otvoriš oči, posavjetuješ. A ima i onih šta lipo naglase kako nikako neće mršavu ženu. I sitija san se ja jedne šta nije duga, ali je široka, znadeš, debela, eto reću otvoreno, nalik bačvi. I bogami upalilo. Sve san se boja, a on se oduševija, sve dobro prošlo.

I šta ih učin, uvik in kažen da ne pričaju pred kandidatkinjama da se bave poljoprivredom. To puno grubo zvuči. Rečen in da kažu kako se bave ekološkom proizvodnjom, da imaju farmu, imanje. To zvuči bolje, bogati, mora se malo i ulipšat stvarnost. A kad se spoje, ko te više pita jel on kopa krumpir i lozu na ruke, ka ćaća mu i njegov ćaća. Tad ljubav sve nadvlada – kaže Gangster ...

PROČITAJTE VIŠE...


Povezani članci

Who's Online

We have 362 guests and no members online