Zanimljivosti..

Sanader na Karibima!

Sanader na Karibima / H-AlterNakon što je potvrđeno da je Ivo Sanader prešao granični prijelaz jutros u 11 i 20 minuta, hrvatske vlasti su izgubile svaki trag, no H-Alterov dopisnik Ante Ivich pronašao ga je na poznatoj karpiskoj plaži Balneario de Luquillo i uslikao. Odbjegli premijer nije raspoloživ za izjave tako da nismo uspjeli saznati kako se u tako kratkom vremenu našao na drugom kraju planete. No Ante ga je detaljno pratio i napisao kratki izvještaj o tome kako je Sanader bio odjeven, u čijem se društvu nalazio, što je objedovao ...OTIŠAO, PA SE VRATIO, PA OTIŠAO, PA...

Sanader na Karibima

Piše: Ante Ivich / H-Alter
Izvor: H-Alter

Sanader je uočen u poznatom restoranu Terra Campestre kako objeduje u društvu nepoznate zgodne mlade dame.

Sudeći prema govoru tijela bivši premijer je u vrlo prisnom odnosu sa dotičnom damom, a očevici uvjeravaju da je njena sličnost sa sadašnjom šeficom države frapantna.

Hrvatska dijaspora u Puerto Ricu uvjerava da je riječ o zajedničkoj vanbračnoj kćeri nekad dobrih drugova Sanader i Kosor.

Par je naručio salatu od celera, repove jastoga s avokadom, zatim tradicionalne talijanske pennette s rajčicom, a vrhunac gurmanskog užitka ponudilo je glavno jelo - teletina s agrumima. Za desert je poslužen semifreddo od manga i kokosa.

Sanader na KaribimaSanader je bio odjeven u skupocjeno Armani odijelo, a na nogama je imao posljednji model elegantnih cipela Hugo Bossa.

Koji je model sata za ovu odjevnu priliku izabrao, nismo uspjeli uočiti no važno je primjetiti da je u ruci držao aktovku mekane kože koja je savršeno pristajala uz njegovo odijelo.

Nakon objeda par se zaputio u hotelsku sobu, a uskoro je Sanader u nešto ležernijem izdanju izašao na plažu gdje su mu tjelohranitelji pripremili posebnu ležaljku čiju vam sliku prilažemo.

Sanader je još uvijek na plaži, pije koktel mojito i slučajnim prolaznicima priča o svojoj tužnoj sudbini i bijegu iz domovine. 

Dok hrvatske vlasti raspravljaju o skidanju imuniteta sadašnjem saborskom zastupniku Sanaderu, njega polagano hvata nostalgija za domom.

Jednom je konobaru čak i zapjevao "Moja domovina", a niz obraze mu se zakotrljalo par velikih suza. Vjerujemo da mu nije lako...

Povezani članci

Who's Online

We have 279 guests and no members online