Odbijte biti žrtva

Neželjene situacije se, nažalost, događaju svima nama. Kako na vrijeme uočiti potencijalno opasne situacije, kako ih izbjeći i rješiti mirnim putem, ako je moguće, te kako se obraniti u opasnim situacijama, kako ostati neozlijeđen ako vas napadnu, kako zaustaviti nadmoćnijeg napadača, kako pomoći onome kome je pomoć doista potrebna - sve to se može naučiti i primjeniti, zlu ne trebalo, u svakodnevnom životu. Kako preživjeti i pomoći – temeljna su pravila izraelskog sustava samoobrane krav maga kojeg možete naučiti i izvježbati i u Krav Maga centru Split, pod paskom vrsnih instruktora. A jedan od njih je i naš sumještanin, Ivan Kujundžić ...

KRAV MAGA

Odbijte biti žrtva

Video: Vojan Koceić


Kako se obraniti

Praktični savjeti krav mage ponajprije kažu da je najbolja obrana od napada bijeg ili razgovor kao i izbjegavanje potencijalno opasnih mjesta. Ako se sukob nikako ne može izbjeći, bitno je da se napadača ne gleda u oči, da su dlanovi rašireni ispred tijela, a govor tijela mora biti skrušen.

Kad ništa od toga ne pomaže i dođe do sukoba, najbolje je onesposobiti napadača udarcem u slabe točke poput koljena, očiju, grkljana ili, ako je muško, udarcom u genitalije.


Upisi u nove grupe

RakeKrav maga centar Split vrši upise u nove grupe na više lokacija u gradu Splitu. Rad s novim grupama počinje već 15. rujna 2013. u popodnevnim i večernjim terminima. Stoga, rezervirajte na vrijeme vaše mjesto u grupi.


Kontakt informacije

www.kravmaga-split.hr
email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
instruktor: Ivan Kujundžić
tel: 095 90 68 544

Povezani članci

Who's Online

We have 683 guests and no members online