Nema kruha bez motike!

Sa dobrom starom narodnom valja nam najaviti sedmu kampanju Poduzetničkog kafića Split s temom poljoprivrede i prerade hrane. Vjerujemo kako budućnost i prednost poljoprivrednika a posebno mladih leži u razvijanju poduzetničkih vještina, prihvaćanju i upotrebi novih tehnologija te obnovljivih izvora energije, preradi vlastitih proizvoda, udruživanju i očuvanju tradicije. A vi? Pridružite nam se u srijedu 15. lipnja 2016.g. u Hotelu Cornaro, Split u 18:00 sati. Kroz primjere dobre prakse te na koje su probleme najčešće nailazili kandidati prilikom prijava na mjere programa ruralnog razvoja upoznati će vas Ljerka Vlahović iz poljoprivredne zadruge Postira, Frano Moro iz OPG Moro, Inge Jelavić iz Scale, Ljubomir Jelavić iz Vinskih dvora Split, Zrinka Filipovič Dermit iz istoimenog OPG-a i Yparda, te Zdravko Plazonić iz Petasona. Rezervirajte svoje mjesto na info @ poduzetnickikafic.hr ili nazovite 021/612-673.

Poduzetnički kafić Split "Malom kavom do velikog posla"

Nema kruha bez motike!

Izvor: Poduzetnickikafic.hr

Unatoč teškoćama na koje poljoprivrednici svakodnevno nailaze, uspjeti nije nemoguće ako su isti spremni učiti i razvijati svoja znanja i vještine koje su okosnica razvoja poljoprivrede, ruralnog razvoja i cijele zajednice, što je ujedno i tema sedmog druženja: Poljoprivreda i prerada hrane: "Nema kruha bez motike!“.

Kroz primjere dobre prakse istaknut će se na koje su probleme najčešće nailazili kandidati prilikom prijava na mjere programa ruralnog razvoja.

Ne propustite saznati realno stanje stvari od onih koji su pokušali i uspjeli!

Gošće i gosti su:

- LJERKA VLAHOVIĆ - Poljoprivredna zadruga Postira
- FRANO MORO – OPG Moro
- INGE JELAVIĆ – SCALA d.o.o.
- LJUBOMIR JELAVIĆ – Vinski dvori d.o.o. Split
- ZRINKA FILIPOVIĆ DERMIT, OPG Filipović Dermit Zrinka i YPARD
- ZDRAVKO PLAZONIĆ, Petason d.o.o.

Rezervirajte svoje mjesto na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ili nazovite 021/612-673. Broj sudionika je ograničen, zato rezervirajte svoje mjesto čim prije! Ulaz je slobodan, a kava i kolač su osigurani.

Povezani članci

Who's Online

We have 228 guests and one member online

  • admin