Isti, isti... Laburisti!

laburistiNenad Dragaš, bivši predsjednik Statutarne komisije i Tonči Majica, bivši predsjednik Nacionalnog vijeća Hrvatskih laburista, svjedoče o zbivanjima unutar te nove parlamentarne stranke: ignoriranju stranačkih propisa, autoritarnim postupcima Dragutina Lesara, "zadržavanju" 100 000 kuna namijenjenih radnicama "Kamenskog"... "Cijeli život se nisam bavio politikom i onda sam se najednom susreo s onim najgorim što politika nudi!" - kazao je Tonči Majica, umirovljeni sudac i jedan od suosnivača stranke ...

Isti, isti... Laburisti!

Piše: Tamara Opačić / H-Alter
Izvor: H-Alter


"Ukoliko vjerujete da politika mora izvirati iz vrijednosti demokracije, istine, poštenja, društvene solidarnosti i prava na dostojanstvo radnika, ako ste spremni na pošteni, javni, otvoreni i transparentni politički rad i prihvaćate naš moto 'ne u vlast pod svaku cijenu i ne u vlast sa svakim', tada ste vi Hrvatski laburist", riječi su kojima se poziva na učlanjenje u Stranku rada - Hrvatske laburiste.

No, kako u svojim ispisnicama i žalbama tvrde bivši Laburisti, upravo zbog nepridržavanja navedenih vrijednosti od strane istaknutih pojedinaca unutar same stranke, Stranka rada je ostala bez stotine članova.

lesar

Tonči Majica, umirovljeni sudac i jedan od suosnivača stranke, kaže: Mislio sam da u politici vrijede pravila kakva vrijede i u pravosuđu, odnosno da se poštuje zakonitost. Međutim svih 35 godina iskustva kojeg sam stekao radeći u pravosuđu nije ništa prema ove tri godine amaterskog bavljenja politikom jer toliko ljudskog smeća u životu još nisam vidio.

Najveći problem je u tome što država nema i ne želi imati upliva u strankama u kojima se događa svašta, jer su upravo stranke generatori korupcije i kriminala, kazao je Nenad Dragaš...

PROČITAJTE VIŠE...

Povezani članci

Who's Online

We have 312 guests and no members online