Pali tek u nastavku

NK ORKAN - NK GOŠK Kaštela 3:0 (0:0). Orkan je, nakon solidnog otpora lideru prvenstva u prvom dijelu utakmice, pokleknuo tek u nastavku. Dobro se suprostavila mladost Orkana odličnim gostima, ali otvaranje drugog dijela ponudilo je goropadnijeg GOŠK-a. U 51. minuti za 0:1 zabija Connor Neil Simpson, kaštelanski Škot ili škotski Kaštelanin, ma ni jedno ni drugo nam nakon ovog gola nije drago. Utakmica je rezultatski riješena već u 64. minuti, kada Tin Jukić-Peladić novim pogokom potvrđuje svoju odličnu formu ove jeseni. Orkanaši su zadnjih desetak minuta pokušali malo pritisnuti goste... nije to baš "mirisalo na gol" kao u subotu na Poljudu, ali je završilo samo kontrom koja je dovela do jedanaesterca za goste. Kad te neće, neće... Tomislav Bušić bio je siguran tresač maslina, pardon, Orkanove mreže.
Teško je ove teške jeseni "vaditi se" kod kuće protiv lidera. Jest da bi se naši dragi susjedi s Ribnjaka veselili kao i Orkanaši da smo "čoknuli" koji bod ili sva tri protiv Gomiličana, koji i dalje ostaju stopostotni ispred Omišana koji imaju četiri boda manje. Naš Orkan ima jedan,.. ali zato vrijedan!
Ajmo naši! Glave gore, ima još puno da se igra do 18.12... a za NK Orkan su ove subote kopačke navukli i na biljarski ravan teren po pobjedu istrčali: Vrdoljak, Voloder, Garac, Ančić, Mandurić, Batinović, Klarić, Pavić, Petričević, Bartulović, Humačkić (još su igrali: Merčep, Erceg, Ercegović, Peričić). Trener: Jole Gustafsson Pavić.

Izvori: Kastela.org, MB

Povezani članci

Who's Online

We have 157 guests and no members online