Kako pronaći posao i pobijediti nezaposlenost?

Gradska knjižnica Solin poziva na predavanje “Kako pronaći posao?” Marlona Macanovića, autora motivacijsko-pravnog priručnika “Kako pronaći posao i pobijediti nezaposlenost?”. Predavanje će se održati u subotu, 12. svibnja u Teatrinu knjižnice u 19.30, a ulaz je slobodan. Marlon Macanović je splitski pravnik, otac četvero djece, radio je u državnoj i javnoj službi te u privatnom sektoru, promijenio je više poslodavaca, a istaknuo se u provedbi restrukturiranja više državnih i privatnih tvrtki. Nekoliko je godina bio i na Zavodu za zapošljavanje, i to egzistencijalno pitanje za svakog čovjeka nagnalo ga je na pisanje i objavljivanje spomenute knjižice..

U TEATRINU KNJIŽNICE U SOLINU

Izvor: Slobodna Dalmacija

Autor knjige prošao je kroz dugotrajni period nezaposlenosti, nešto više od dvije godine, pa je koristeći vlastita iskustva i znanja prikazao brojne načine za pronalazak zaposlenja te pojasnio metode za osiguranje nužne egzistencije tijekom razdoblja nezaposlenosti.

U knjizi se opisuju razne mogućnosti za promjenu postojećeg posla, odnosno koji su to nužni koraci za samozaposlenje, osnivanjem vlastite tvrtke, obrta ili neke druge pravne osobe.

Povezani članci

Who's Online

We have 173 guests and no members online