FB Nikša Marinović: Čuvajte gaće

S novim izmjenama porezne politke oko poreza za mlade država se ponaša kao glup i bezidejan diler koji je lošom i skupom robom rastjerao kupce, pa sad njihovoj djeci jednako lošu robu nudi po nižim cjenama dok ne napune 30, navuku se i uvale i svoju djecu u probleme. Ali niti najgori džanki u onim rijetkim svjesnim trenucima kad stane i razmisli ne mrzi svoje dijete toliko da mu zaželi ostanak u paklu droge i svirepih maloumnih dilera, pogotovo ako se dva kvarta dalje prodaje bolja i čišća roba za iste ili manje novce, ili je uopće nema.
Hrvatska izumire u takvoj ludoj i ubrzavajućoj spirali koja je većini ljudi u par velikih gradova nepojmljiva. Možda bi im bilo jasnije kada bi shvatili da je za njihovu ukupnu egzistenciju puno važnije zatvaranje još jedne kvartovske trgovine ili nestanak dijela asortimana s polica samoposluge od manjeg prometa restorana i apartmana koji ih veseli i zabavlja.
Ovi bijedni kozmetički zahvati koje bi i Goebelsu više bilo neugodno zvati “reformama” sigurno neće ništa značajno promjeniti. A s obzirom na nove psihopate, sociopate i ostale bolesnike čije ideje, uz one postojećih takvih likova, svakodnevno bujaju na našoj političkoj sceni, boljeg savjeta od “čuvajte gaće” nema!

FB Nikša Marinović

Povezani članci

Who's Online

We have 199 guests and no members online