Predavanje: Croatian Makers - stvaranje kulture uspjeha i kreativnosti

Predavanje iz naslova u organizaciji splitskih "rotarijanaca" u četvrtak, 16.ožujka s početkom u 18 sati u dvorani Grand Park, Hotel Park, Split, Hatzeov perivoj 3, održati će Nenad Bakić, jedan od najpoznatijih hrvatskih poduzetnika, investitor i filantrop, te osoba godine. Bakić će na predavanju iznijeti fascinantne rezultate njegovog privatno financiranog Instituta za razvoj i inovativnost mladih (IRIM) koji nizom projekata provodi digitalnu transformaciju u osnovnoškolskom i drugom obrazovanju. Objasniti će kako je putem projekta Croatian Makers uspio u robotičku ligu uključiti oko 8.000 djece iz cijele Hrvatske,a posebno će govoriti o STEM revoluciji u kojoj će u edukaciju iz digitalne pismenosti i kreativnosti uključiti oko 20.000 djece. Pokazat će kako ovi i drugi projekti značajno uječu na roditelje, njihov pogled u budućnost i općenito na društvenu klimu.

Izvor: Rotary klub Split

Taj matematičar po obrazovanju, s karijerama u znanosti, digitalnim medijima, financijama i ljudskim resursima, te višestruki osnivač start-upova ', otkrit će "formulu" kako su se kompanije koje je osnovao i zadržao u svom vlasništvu, uspjele održati kao tržišni lideri u svojim područjima.

Konačno, kao investitor u javna dionička društva  i najpoznatiji hrvatski aktivistički investitor, pojasnit će zašto je posvećen dugoročnom ulaganju u duboko potcijenjene dionice.

Povezani članci

Who's Online

We have 321 guests and one member online

  • admin