Balote: Jure Stanić najbolji na Jesenice Openu

Lelas i StanićTek završeni jesenički turnir u balotama Juri Staniću iz Omiša će zasigurno ostati u dragoj uspomeni. Omiški 18-godišnjak je najmlađi osvajač Jeseničkog balotaškog turnira. Stanić je u velikoj konkuranciji došao do finala, a u završnici slavio protiv Mate Lelasa s 2:0 (16-7, 16-13). Treće i četvrto mjesto podijelili su Zoran Anić iz Slivna i Fabjan Barić iz Srinjina ...


STARO SELO JESENICE

Jure Stanić (18) iz Omiša pobjednik Jesenice Opena

Tekst i snimci: Davor Grgat

- Igrao sam na turnirima na Priku, Čišla, Stobreč, Kučiće, u Splitu u Bobana, u Sinju, Karakašica, Trogiru i brojnim drugima, a najveći konkurent ovdje u starom selu Jesenice bio mi je Mate Kesić, kazao nam je Jure Stanić.  

Jesenice Open 2013

Jedan od najboljih igrača ovoga turnira nesumnjivo je Nedo Sekelez, koji je pozdravio finaliste i uz Romea Tomaša, predsjednika Kluba, finalistima ovoga turnira uručio pehare rekavši:

- Veliko mi je zadovoljstvo pozdraviti mlade igrače, puno mi je drago  da je pobijedio bolji i obama finalistima srdačne čestitke. Opet nam dođite i sretno!".

I jedan od brojnih navijača, Marko Čagalj Best, imao je što reći o mladom Juri:

Jure je već od malena, još od kad je imao pet-šest godina, pokušavao imitirati moju igru. On je volio mene i obožavao me. Sve moje poteze na balotama je pratio i nastojao ih zapamtiti. Je sam mu darovao jedne male, njegove prve balote, zelene boje i od tada je izrastao u velikog igrača, tako da se može kazati da je najbolji mladi igrač danas u Dalmaciji!".

Jesenice Open 2013

Povezani članci

Who's Online

We have 299 guests and no members online