Do Španjolske i Njemačke uz stipendiju

Za sve one koji bi svoje studiranje htjeli nastaviti u inozemstvu donosimo nekoliko najnovijih natječaja. Diplomatska škola španjolskog Ministarstva vanjskih poslova i suradnje objavila je natječaj za upis na Međusveučilišni master iz diplomacije i međunarodnih odnosa. Rok za prijavu i predaju dokumentacije istječe 31. siječnja. Stoga požurite! Još jedna stipendija stiže iz Španjolske. Naime, španjolska Agencija za međunarodnu suradnju i razvoj objavila je Natječaj za stipendije namijenjene stranim državljanima za studij u Španjolskoj. Postoji više rokova za prijavu, ovisno o tome koji studij se odabere ...

POSLIJEDIPLOMSKI STUDIJ MOŽE SE NASTAVITI I U INOZEMSTVU UZ DOSTATNU NOVČANU POTPORU

Do Španjolske i Njemačke uz stipendiju

Piše: Marina Dokoza / Slobodna Dalmacija
Izvor: Slobodna Dalmacija

Bavarsko državno ministarstvo za znanost, istraživanje i umjetnost sljedeće akademske godine nudi studentima iz Hrvatske stipendiju u iznosu 700 eura mjesečno ako odluče poslijediplomski studij nastaviti na njemačkim fakultetima. Prijaviti se možete do 15. veljače.

Dodatne informacije o ovim stipendijama, kao i mnoge druge otvorene natječaje, možete pronaći na internetskoj stranici www.stipendije.info pod rubrikom „Otvoreni natječaji".

Povezani članci

Who's Online

We have 246 guests and one member online

  • admin