Iz Regije..

Ništa od prodaje: Nitko neće omiški kolodvor

Ni iz četvrtoga pokušaja omiška gradska vlast nije uspjela prodati autobusni kolodovor na Priku. Jednom je pokušala administracija Ivana Škaričića, čak triput ona Ivana Kovačića, no sve je bilo uzalud: kolodvor, bez obzira na to što su mnoge tvrtke, poglavito iz trgovačke branše, preuzele natječajnu dokumentaciju, za sada nikoga ne zanima. Bolje rečeno, ne zanima ih za ovaj novac (početna cijena na zadnjem natječaju bila je 11.000.000 kuna) i po ovim uvjetima (što će trgovcima peroni?!). Gradonačelnik Ivan Kovačić svjestan je kako mu razvoj situacije ne ide u prilog i kako novca za dovršetak gradske sportske dvorane manjka. Ali, ne očajava. Dapače, uvjeren je kako će dvorana, unatoč svim novčanim mukama, biti prepuštena građanima i klubovima najkasnije do konca godine ...

11 MILIJUNA KUNA GRADSKA VLAST NI U ČETVRTOM POKUŠAJU NIJE USPJELA PRODATI OBJEKT

Nitko neće omiški kolodvor

Piše: Vinko Vuković / Slobodna Dalmacija
Izvor: Slobodna Dalmacija


ivan kovačić- Nema panike, Grad dobro posluje, a novac za dovršetak dvorane iznaći ćemo na neki drugi način. Kolodvoru nećemo i dalje spuštati cijenu, jer bi se to, između ostalog, kosilo s našom proklamiranog politikom čuvanja preostale gradske imovine.

Kolodvor smo teška srca odlučili prodati kako bismo namaknuli novac za dovršetak dvorane, jer svi znamo da je bivša vlast nenamjenski potrošila namjenska sredstva, a sad kad vidimo da to ne ide, nećemo očajavati, nego ćemo naći drugi način da dvorana bude na vrijeme gotova - kaže gradonačelnik Kovačić.

Povezani članci

Who's Online

We have 209 guests and no members online