HEPpy family

Priča o uhljebima u javnom sektoru stara je i prožvakana tema, u konzervativnoj katoličkoj sredini je to nešto poput seksa prije braka.. A sinoć smo dobili pravi pravcati pornić..

  A: Diša, imamo problem.
  B: Koji?
  A: Bila mi je Mirjana za onaj Sisak.. Imamo nezaposlenog branitelja koji se isto javio.. Kako ćemo to riješiti?
  B: Ovako, napisat ćeš lijepo fino pitanja koja ćete čovjeka pitati. Onda ćemo gosponu X dati pitanja i odgovore, a ostalima ne bumo dali.. Treba se potruditi da on bude najbolji.. to je rješenje za osvježenje.
  A: Vi ste još stava da gospon X mora biti zaposlen?
  B: Jesam.
  A: U čemu je poanta s njim?
  B: Poanta je u tome da ti je on nećak predsjednika uprave.
  A: Ali znate da tamo imamo nezaposlenog branitelja.
  B: Nema veze. Zato sam rekao da napravite testiranje, pitanja, odgovore, kurce palce..
  A: Sve je to pet, ali i dalje kršimo zakon.
  B: Nema veze. Nije to prvi put..


Snimka razgovora u kojoj direktor HEP Toplinarstva Ivica Martinek podređenom govori kako treba zaposliti rođaka predsjednika uprave HEP-a Perice Jukića prvorazredni je skandal. Priča jednostavno ima sve - političke uhljebe na funkcijama, zviždača koji izlazi u javnost, snimku razgovora koji je toliko sirov i dobar da izgleda kao da je namješten. A šlag na tortu je i činjenica da je izigran ratni veteran koji je imao sve potrebne kvalifikacije, ali ne i krvno srodstvo u nekom koljenu s nekom facom iz HEP-a.., piše Frane Ćapeta, Omišanin "na privremenom radu" u metropoli, u svom komentaru na stranicama Index.hr portala..

Izvor: Index.hr

Povezani članci

Who's Online

We have 197 guests and one member online

  • admin