Čišlaninu pronašli pet automatskih pušaka u Mercedesu

oružjeZbog sumnje da je krijumčario oružje, u Zagrebu je uhićen M. Š. iz sela Čišla. Uhićen je dok je upravljao automobilom marke mercedes, i to nakon što su ga zaustavili policajci jer je napravio prometni prekršaj – vozio je nedopuštenim smjerom. Kako je od ranije bio kazneno evidentiran, odlučili su ga provjeriti te su pregledali vozilo i pronašli pet skrivenih automatskih pušaka, zamotanih u papirnate vreće koje su bile osigurane samoljepljivom trakom ...


ŠVERC ORUŽJA

Ararinu nedopušteni smjer odvezao u zatvor

Izvor: Slobodna Dalmacija

Uhićeni M. Š. živio je u selu Čišla kod Omiša gdje je nekada imao i autolimarsku radionicu. Nije mu bilo strano navodno prekucati brojeve na vozilu ili “preparirati” ukradeni auto tako da ga ni pravi vlasnik ne prepozna. No o toj djelatnosti Đure, ili Ararine kakav mu je nadimak, nema nikakve sudski dokazane odgovornosti.

Od "jačih" djela u njegovoj evidenciji, a koja prelaze uobičajeno narušavanje javnog reda i mira, prijetnje i tučnjave, prijavljen je za tešku krađu 2008. kada je u Jobovoj ulici u Splitu ukrao mercedes 230.

Pravi “pothvat” koji graniči sa zdravim razumom napravio je 2010. kada je zajedno sa još dvojicom pomagača svojoj susjedi ukrao dvije tone teške željezne stupove od stroja za rezanje kamena.

Povezani članci

Who's Online

We have 919 guests and no members online