Popisivači prijavite se, lip je honorar

popisi stanovništvaŽupanijsko povjerenstvo za Popis stanovništva, kućanstava i stanova 2011. godine od 21. do 24. veljače u vremenu od 9 do 19 sati u ispostavama ili popisnim centrima prikupljat će prijave za popisivače i kontrolore. Kriteriji prijave za popisivače su punoljetnost, najmanje završena srednja škola, te čitljivost rukopisa optičkim čitanjem. Ispostava za ovo naše područje jest dvorana u okviru gradskog stadiona, četvrt Ribnjak 18, Omiš ...


POPIS STANOVNIŠTVA 2011.

Izvor: Dalmacija.hr, Slobodna Dalmacija

Kriteriji prijave za kontrolore su punoljetnost, najmanje završena srednja škola i iskustvo u popisima stanovništva ili velikim statističkim akcijama. Zainteresirani kandidati trebaju ponijeti identifikacijsku ispravu te kemijsku olovku koja piše crno ili tamnoplavo.
 

POPISNI CENTRI ILI ISPOSTAVE

DUGI RAT, OMIŠ

Ispostava Omiš, 21310 Omiš, Dvorana u okviru gradskog stadiona, Četvrt Ribnjak 18

PODSTRANA

Popisni centar Podstrana, 21312 Podstrana, Trg Franje Tuđmana 3

STOBRREČ, DONJE I GORNJE SITNO, SRINJINE


Popisni centar Žrnovnica, 21251 Žrnovnica , Krešimirova 7

ŠINE, KAMEN

Popisni centar  Sirobuja, 21000 Split, Mandićeva 34
 

popis stanovništva

Nakon odslušane četverodnevne obuke (obvezna je nazočnost na poduci svakog dana), kandidati za popisivače, odnosno kontrolore, polažu završni test nakon kojega se, ovisno o kvaliteti završnog testa kandidati za popisivače uključuju u Popis ili raspoređuju kao rezervni popisivači.

Povezani članci

Who's Online

We have 85 guests and no members online