Vaterpolo: Crvena Zvezda - Omiš 1:2

veterani VK OmišVK CRVENA ZVEZDA - VK OMIŠ  1:2. Lijepa sportska vijest stigla nam je večeras iz Slovačke. U utakmici vaterpolo veterana na jakom međunarodnom turniru Slovakia Open 2010 veterani Omiša večeras (petak) su pobjedili favorizirane Beograđane, vaterpolo veterane Crvene Zvezde rezultatom 2:1. Bila je to epska borba, kao i uvijek kada se Omiški Gusari s svog Mula otisnu u vaterpolo svijet. Naš specijalni izvjestitelj uskoro će Vam dočarati kakav je to megdan kod Bratislave bio ...


VATERPOLO

SLOVAKIA OPEN 2010

Veterani Omiša: Semafor sve govori..


Semafor: VK Crvena Zvezda - VK Omis 1:2

Piše: Mladen Banović
Foto: Vanja Vlahović

Inače, u grupi s Omišanima su još "Slavia UK" iz Bratislave i veterani vaterpolo kluba "Delfin" iz Rovinja. U grupi B su "Dynamo" iz Lviva, Slovački Piestany, Praga & Usti iz Češke, te  naši "žapci", veterani "Stara Sava" iz Zagreba.

U subotu ujutro, takoreći odmah poslije šampionskog doručka, već oko 10:30 sati Vanja, Šicer, Čova, Mateo, Kruno, Ivan i ostala ekipa, namjeriti će se na "Delfine" iz Rovinja.

veterani VK Omiš
Veterani VK Omiš  (arhivska foto)
 

Nakon okrjepe već u rano popodne kreću obračuni za konačan poredak. Utakmica za prvo mjesto ovog jakog međunarodnog veteranskog vaterpolo turnira igra se u 14:00 sati.

Povezani članci

Who's Online

We have 150 guests and no members online