Počast poginulim i umrlim braniteljima na mjesnim grobljima

Povodom blagdana Svih svetih i Dušnog dana Grad Omiš te općine Dugi Rat, Šestanovac i Zadvarje u petak, 31. listopada, organiziraju polaganje vijenaca i paljenje svijeća poginulim i umrlim hrvatskim braniteljima na mjesnim grobljima. Redom će se, s početkom u devet sati, počast odati Anti Staniću, Vlatku Sudiću, Ivici Tafri, Francu Miheliću, Ćiri Lučiću, Marku Krstiću, Sergiju Popovcu, Miji Galiću, Petru Pešiću i Renatu Rodiću (Omiš, Vrisovci),  zatim od 9.45 sati u Lokvi Rogoznici Zdravku Radiću, Milanu Buljeviću, Damiru Radiću i Tonćiju Staniću, od 10.10 sati u Mimicama  Antonu Staniću, od 10.30 sati u Pisku Milanu Kuzmaniću, od 10.45 sati na Slimenu Željku Buljeviću, od 11 sati u Svinišću Tomici Buriću, od 11.20 sati u Kučićima Nediljku Sovulju, Slavku Sovulju, Frani Tomasoviću, Nediljku Šušiću i Tihomiru Vukasoviću, od 12.54 sati u Podgrađu Jurici Jerčiću, od 13 sati u Kostanjama Vinku Tičinoviću, od 13.20 sati u Tugarama Antonu Skelacu i Nediljku Čoriću, od 14 sati u Podstrani Nevenu Pocrnjiću, od 14.30 sati u Sumpetru Mati Ercegoviću, Vedranu Rakuljiću i Nataši Rakuljić, od 15 sati u Dućama Tonćiju Jurišiću i Tonku Mladineu. Isto tako, u petak, 31. listopada, počast će se od 10.30 sati u Novim Selima odati Ivici Abramu, Ivanu Lozančiću, Marku Lozančiću, Iliji Lozančiću, Anti Miljku, Ivanu Lozančiću i Anti Lozančiću, od 11.20 sati u Donjemu Docu Anti Šošiću, Igoru Braoviću, Križanu Staziću i Zoranu Matovcu, od 11.50 sati u Putišićima Željku Roguljiću i Nikoli Kačuniću, od 12 sati u Gornjemu Docu Nevenu Paviću, Stanku Lučiću, Ivici Skejiću i Ivanu Banoviću,  od 13 sati u Blatu na Cetini Ivanu Matijeviću, Anti Sladojeviću, Miljenku Zečiću, Marku Franiću, Anti Franiću i Stipi Strižiću Jenkiju, od 13.30 sati u Seocima Draženu Bogdanoviću, Anđelku Jankoviću i Anti Dujmoviću, od 14 sati u Zvečanju Mladenu Martiću i Anti Kružičeviću, od 14.15 sati u Ostrvici Anti Šaškoru, od 14.45 sati u Zakučcu Draženu Kaštelanu.

POČAST NAŠIM BRANITELJIMA

Izvor: Omis.hr

U subotu, 1. studenoga, u devet sati će na Gradskom groblju Vrisovci biti održano polaganje vijenaca i paljenje svijeća kod Centralnog križa, a u 9.30 sati kod Spomenika poginulim braniteljima Domovinskog rata u Parku hrvatskih branitelja.

U ponedjeljak, 3. studenoga, u 17 sati, u crkvi sv. Mihovila u Omišu bit će služena sveta misa zadušnica za poginule hrvatske branitelje s područja grada Omiša, te općina Šestanovac, Zadvarje i Dugi Rat.

Povezani članci

Who's Online

We have 656 guests and no members online