Sax & Gin Night u Pina

Petkom se navečer ide u Pina, no to nije sve što pripremaju, za Vašu zabavu, poduzetni ugostitelji s "trećeg" pera dugoratske plaže.
Sexy subota također zaslužuje da se spomene, ako ne i najavi.. jer u mjestu koje se i ljeti užasava zalaska sunca svaki pokušaj oživljavanja noćnog života, a pogotovo ovako uspjeli, valja od srca pozdraviti, prigrliti i dolaskom podržati. A kako se moglo dogoditi da misto ostane bez događanja, bez zabave, d(r)uga je i tužna priča.... no i večeras, u svetu nedjelju će biti sve veselo!

Na rubu vala, nakjon pozdrava Suncu i dobrodošlice mladom Mjesecu Vice Parlov zasvirati će za Vas na saksofonu. Čeka Vas večer nježnih seksi melodija, bossa nove, jazza, funky housa... Sax & Gin Night, uz promotivne cijene dobrog, osvježavajućeg napitka iskusnih old-skul partijanera u penziji... Vidimo se...

Sexy subota u Pina

MB

Petkom se navečer ide u Pina, no to nije sve što pripremaju, za Vašu zabavu, poduzetni ugostitelji s "trećeg" pera dugoratske plaže.

Sexy subota također zaslužuje da se spomene, ako ne i najavi.. jer u mjestu koje se i ljeti užasava zalaska sunca svaki pokušaj oživljavanja noćnog života, a pogotovo ovako uspjeli, valja od srca pozdraviti, prigrliti i dolaskom podržati. A kako se moglo dogoditi da misto ostane bez događanja, bez zabave, d(r)uga je i tužna priča.... no večeras će biti sve veselo!

Rock meštra od dobre zabave, Đelu, ne treba puno predstavljati. Osim dobre glazbe koju je odabrao Đelo, čeka Vas i par njegovih skečeva kad postene Ćiro i Otac Domovine. Dakle, neće faliti dobrih vibracija, uspomena na luđu mladost, na Azru, Bajagu, Dugme, a zna on nešto i stranih hitova...

Vidimo se i večeras u simpatičnom dugoratskom plažnom kafiću na rubu vala..  Sexy subota je!

 

Povezani članci

Who's Online

We have 85 guests and no members online