Zanimljivosti..

Gdje večeras?

Jest, sve je poskupjelo, a pogotovo nama u Dalmaciji. Kao da nije mali utjecaj sve veće inflacije u svijetu, usljed pandemije i akutnih problema transporta u svjetskoj trgovini, na to se sve još lipo svojom ovećom "pinkom" nadovezala naša rasipna država, jerbo netko mora i platiti sav taj naš glomazni javnodržavni aparat, da bi nas na našem plavom Jadranu sasvim dokusurili naši gramzivi veletrgovci. Jerbo sezona je i moraju i oni ekstra ćoknit. Pa je sve s litom još više krešilo! Otišlo u svih šesnest! U nebesa! I ne misle krenit dolje...

Samo su cijene ručka i večere i u novoj akciji Tjedan restorana - koja se održaava od 15.10. do 24.10.2021.  - ostale iste! Kako im je to uspjelo? Je li Vlada štogod sufinancira? Europa? Ne znam. (Naravno da nije.)  Ali bravo ugostitelji i organizatori!  Jer cilj akcije je omogućiti što većem broju građana posjet restoranima, promocija restoranske kulture, poticanje interakcije ugostitelja i posjetitelja, domaćeg gosta te oživljavanje gastro scene Hrvatske.
Najbolje je da ne pričamo više o cijenama, već da posjetitimo omiljeni restoran već ovog vikenda, a idućih deset dana i još poneki, jerbo imamo priliku uživati s dragim ljudima uz čašicu razgovora i lipe bokune u kompletnim menijima po cijeni od 100 i 125 kuna.
Dobar Vam tek! Vidimo se..

MB