'Antula' u srijedu otvorila vrata ljubiteljima pizze (i manistre)

Pa neće valjda opet stavit isti članak? Već godinama nas ta lijena izjelica ovako predstavlja srednjoeuropskoj klijanteli i domaćim ljubiteljima najpopularnijeg svjetskog jela... Naravno, riječ je o spizi. Točnije, o pizzi. Preciznije, o najboljoj pizzi koju ovog ljeta, točnije od srijede, 1.6. negdje od 18 sati pa nadalje možete pojesti u gradiću na ušću Cetine. I ne, neću ponoviti onu otužnu lanjsku najavu, neću spominjati ni Zagora ni Čiku, ni Peru ni Krešu, ni duo Pegla, Girija, Stipu i Dunju (i dvije male krasotice), susjeda Duću... standardnu ekipu na otvaranjima i zatvaranjima (a i između i na rođendanima i gejmerskim susretima).
Najaviti ću samo zainteresiranim čitateljima portala i cijeloj Mitteleuropi da se u srijedu, prvog dana lipnja  i ovog ljeta Gospodnjeg u ulici knezova Kačića u Omišu opet otvara kultna pizzerija "Antula".
Složna braća Bulić i uhodana ekipa Vas očekuje. I zato dođite odmah, prije nego što nahrupe horde pizzoljubaca iz Češke, Slovačke, Mađarske, Italije, Slovenije,.. jerbo kasnije ćete, kao i ja, čekati na zidu prekoputa s nekim nepoznatim ljudima da se "ukaže" slobodan stol, dok rocker s tacnom, Mate, već nosi bevandu skuže ili dobrodošlice i važnu informaciju.. "Evo, bit će za pet minuta, ovi Slovenci sa stola 2, zatražili su račun...".

PIZZERIJA "ANTULA" OPET OTVARA VRATA..

Piše: Mladen Banović
Foto: iz arhive DugiRat.com

pizzerija Antula

pizzerija Antula