Zatvoreni su ugostiteljski objekti

Zbog pandemije korona virusa zatvoreni su na 30 dana trgovine, trgovački centari, ugostiteljski objekti, uslužne djelatnosti, muzeji, kina, kazališta, teretane, izložbe, dječje radionice,.. Na građane se apelira da shvate ozbiljnost situacije. Aktivirani su i lokalni stožeri civilne zaštite kako bi se uspješno provele strože mjere te organizirale akcije za pomoć starijima i onima kojima ne mogu pomoći članovi obitelji.

No neki restorateri i ovu mjeru dočkuju spremni, Restoran Rus u Žrnovnici, koji je već svima poznat po domaćim specijalitetima, odlučio je uvesti ponudu “Take and Go”, tako da od sada možete naručiti hranu iz restorana, doći po nju i jesti kući. Možete birati između dalmatinske pašticade i domaćih njoka, divljači i njoka, rižota sa kozicama ili piletine na bijelom. Cijena bilo kojeg jela je 50 kuna. U slučaju da želite i nešto slatko, a tkone želi?, restoran pripremio palačinke po izboru (2 komada) po cijeni od 20 kuna. Zainteresirani, nazovite broj 091 472 0080 i naručite svoje omiljeno jelo! I dobar Vam tek.

Za nadati se je da će se i drugi naši lokalni restorani, barem idućih 30-dana, potruditi i osigurati dostavu toplog jela svim zainteresiranima i "uvijek gladnim radnicima od kuće".

MB

žabe

Povezani članci

Who's Online

We have 257 guests and no members online