Obavijest o situaciji s nekim tuševima na plažama

Ne radi Vam tuš na plaži (iako nije ukraden), a ljeto i sezona kupanja je već u punom jeku... Iz Općine Dugi Rat već imaju sve informacije i uputili s mještanima obrazloženje za probleme s tuševima:
-  "Zbog izborne godine nije na vrijeme napravljena potrebna priprema za uključenje tuševa i ogradnih barijera na plažama. Imamo problem s otuđenjem i zamjenom neispravnih tuševa te propalom instalacijom na određenim lokacijama. Molimo vas za strpljenje jer smo poduzeli sve radnje da se što prije uspostave uvjeti za normalno funkcioniranje naših plaža".

- "Poštovani mještani! S obzirom da konstantno imamo prijave zbog tuševa na plažama, želim Vam ukratko pojasniti situaciju na navedenu temu. Konkretno na predjelu Duća gdje je bila izgradnja šetnice imamo problem s glavnim vodom. Izlaskom na teren utvrđeno je da se kvar ne može otkloniti u kratkom roku jer glavni vod nije dostupan te su potrebni dodatni građevinski radovi. Kako je sezona u tijeku napraviti će se minimalni zahvati kako bi zadovoljili pojedine lokacije. Ostali tuševi se rješavaju pojedinačno kako sam i napisao u prvoj objavi te će biti u funkciji ukoliko glavni vod nije devastiran" - pojasnio je situaciju načelnik Tonči Bauk, na službenim stranicama Općine Dugi Rat.

Izvor: Općina Dugi Rat