Hotel Le Meridien Lav osvojio tri turistička Oscara

hotel LavNa dodjeli prestižnih turističkih nagrada World Travel Awards Podstranski hotel "Le Meridien Lav" je u kokurenciji renomiranih europskih hotela osvojio čak tri priznanja i to u kategorijama Vodećeg Europskog Konferencijskog hotela, Vodećeg hrvatskog hotela i Vodećeg hrvatskog Spa hotela. Le Meridien Lav je tako osvojio nagrade u svim kategorijama u kojima je bio nominiran i uspješnu turističku sezonu završio na najbolji mogući način. Primajući priznanja, Ivica Kurtović, jedan od suvlasnika hotela Le Meridien Lav nakratko se osvrnuo na razdoblje izgradnje hotela ...

Izvor: Hotel Le Meridien Lav

„Kada sam krenuo u projekt kupnje i obnove hotela Lav u više navrata sam izjavio kako ćemo sagraditi jedan od 10 najboljih hotela u Europi, i moram priznati da su mnogi u to posumnjali.

Kurtović s priznanjem

U društvu svjetske hotelske elite, večeras smo u Popradu ovom nagradom potvrdili da je hotel Le Meridien Lav ne samo ušao u probrano društvo 10 najboljih već je, po mišljenju struke – najbolji europski konferencijski hotel.

Izuzetno sam ponosan što u ime hotela Le Meridien Lav mogu primiti ovako važno priznanje jer ono potvrđuje da je struka prepoznala da smo, uz sve teškoće koje su poznate svim hrvatskim hotelijerima, uspjeli u nastojanjima da kvalitetom i trudom postavimo Hrvatsku na mapu najboljih svjetskih turističkih odredišta”.

Ovo priznanje predstavlja bitan korak u pozicioniranju Hrvatske kao poželjne i nezaobilazne destinacije kongresnog turizma.

Povezani članci

Who's Online

We have 272 guests and no members online