'Marco Polo' najbolji mali hotel, omiški 'Villa Dvor' finalist

hotel marco poloHotel Villa Dvor u OmišuMali boutique hotel “Marco Polo” iz Gradca pobjednik je ovogodišnjeg natječaja “Adrian 2009” Slobodne Dalmacije za najbolji mali i obiteljski hotel, na koji su se prijavila 123 hotela. Tijekom odmora gosti hotela “Marco Polo” sa svojim domaćinima, Tinom i Stipom Milišić, kreću u istraživačku turu kroz povijest i sadašnjost, protkanu autohtonim delicijama i vrhunskim vinima koja degustiraju tijekom izleta po pelješkom kraju. Mladi i suvremeno obrazovani vlasnici spremni su učiti i ugađati gostima i pravi su model onoga čemu hrvatski turizam stremi u priči o kvaliteti, novom, boljem i drukčijem, prepoznatljivo našem. Riječ je o spoju dobrog domaćinstva, ali i uvođenju brojnih inovacija, primjerice uporabi sofisticiranog računalnog sustava koji u svojoj memoriji čuva želje i navike svakog putnika namjernika iskazane tijekom boravka u hotelu. Status finalista zaslužio je i jedan omiški hotel, "Hotel Villa dvor", obitelji Ćurlin ...


IZBOR ZA NAJBOLJI MALI I OBITELJSKI HOTEL U HRVATSKOJ


'Marco Polo’ najbolji mali hotel

Piše: Tanja Šimundić Bendić / Slobodna Dalmacija
Izvor: Slobodna Dalmacija


Stipe i Tina ispred svog hotela Marco Polo- Osim što možemo, svakako i želimo napraviti sve, kako bi se svaki naš gost tijekom boravka u “Marcu Polu” osjetio kao u svojoj kući – kažu Stipe i Tina, ovogodišnji pobjednički dream team, čiji boutique hotel iz svakog kutka priča priču o legendarnom moreplovcu.

- Vodimo mnogo računa o detaljima, igri Mediterana koja se vidi i kroz arhitekturu hotela, knjigama u hotelskom dnevnom boravku koje su s vremenom prerasle u pravu malu biblioteku...

Tu je i igraonica za djecu, spa masažni centar, teretana s jacuzzijem na zadnjem katu s kojeg se izlazi na poveliku sunčanu terasu, te vrtovi i restoran što se proteže na štekat tik do obale. Imamo koncesiju i na plažu pred hotelom.

Nudimo vrsne specijalitete, imamo naša vina, ali uz gastroponudu radimo i na ostalim sadržajima – kažu Stipe i Tina, domaćini i prijatelji koje bi svaki gost poželio imati.


Na natječaju 123 hotela

Hotel Villa Dvor u OmišuNa ovogodišnji izbor za najbolji mali i obiteljski hotel “Adrian 2009.” prijavila su se 123 hotela.

Status finalista zaslužili su, pak, hoteli Valsabbion iz Pule, Mozart iz Opatije, zadarski Bastion, Skradinski buk iz Skradina, Villa Marija iz Tučepa, omiška Villa dvor, Villa Pattiera iz Cavtata, Waldinger iz Osijeka, Savus iz Slavonskog Broda i, naravno, pobjednik Marco Polo iz Gradca.
 
 

Povezani članci

Who's Online

We have 214 guests and no members online