Novi marketinški plan Hrvatsku će prezentirati kao 'lifestyle destinaciju'

turizamOvogodišnji Svjetski dan turizma održava se pod geslom "Turizam slavi raznolikost" pa će i Ministarstvo turizma i Hrvatska turistička zajednica u budućnosti nastojati prezentirati autentičnost Hrvatske, ali i raznolikosti unutar nje. Kao najveći zaokret u promidžbi hrvatskog turizma ministar Bajs je najavio novi marketinški plan koji bi Hrvatsku trebao prezentirati kao lifestyle turističku destinaciju. - Autentičnost i raznolikost kod nas još uvijek nisu dovoljno razvijene u turističkom smislu, i moramo ih bolje koristiti jer imamo potencijale koje naši konkurenti nemaju - zaključio je ministar turizma ...


UZ SVJETSKI DAN TURIZMA

Novi marketinški plan Hrvatsku će prezentirati kao "lifestyle destinaciju"


Ministar turizma Damir Bajs najavio je novi marketinški plan koji bi Hrvatsku trebao prezentirati kao "lifestyle turističku destinaciju"


Piše: Luka Capar / Večernji List
Izvor: Večernji List


Ova je godina hrvatskom turizmu donijela pravi ispit Damir Bajskonkurentnosti i mi smo prema podacima za prvih osam mjeseci taj ispit uspješno položili, rekao je ministar turizma Damir Bajs na obilježavanju Svjetskog dana turizma.

Dodao je i kako to još uvijek nije dovoljno te da tražimo nova rješenja za podsezonu, a prema podacima s terena rezultati su ohrabrujući.

Za iduće sezone Bajs je najavio nastavak ukidanja viza za Rusiju i Ukrajinu, ali i za Kinu i Indiju, odnosno njihove građane koji posjeduju tzv. šengenske vize.

Kao najveći zaokret u promidžbi hrvatskog turizma Bajs je najavio novi marketinški plan koji bi Hrvatsku trebao prezentirati kao lifestyle turističku destinaciju.

Ovogodišnji Svjetski dan turizma održava se pod geslom "Turizam slavi raznolikost" pa će i Ministarstvo turizma i Hrvatska turistička zajednica u budućnosti nastojati prezentirati autentičnost Hrvatske, ali i raznolikosti unutar nje.

- Autentičnost i raznolikost kod nas još uvijek nisu dovoljno razvijene u turističkom smislu, i moramo ih bolje koristiti jer imamo potencijale koje naši konkurenti nemaju - zaključio je Bajs.

Povezani članci

Who's Online

We have 222 guests and no members online