Ministarstvo turizma osigurava bespovratne potpore organizatorima manifestacija

Festival SoparnikaMinistarstvo turizma objavilo je javni poziv za dodjelu bespovratnih sredstava manifestacijama u 2013. godini. Poziv je otvoren do 8. ožujka, a namijenjen je jedinicama lokalne (regionalne) samouprave, turističkim zajednicama, nacionalnim sportskim savezima, umjetničkim organizacijama, zadrugama, trgovačkim društvima, javnim ustanovama te ustanovama u kulturi i obrtima. Ministarstvo turizma sufinancirat će do 50 posto opravdanih troškova manifestacije, poručuju iz ministarstva ...

TURIZAM

Ministarstvo turizma osigurava bespovratne potpore organizatorima manifestacija

Izvor: MinT

Cilj potpore manifestacijama je razvoj i unaprjeđenje turističke ponude kroz organizaciju kulturnih, gastronomskih, enoloških, zabavnih, sportskih i drugih manifestacija kao glavnog motiva dolaska u turističku destinaciju, kao i povećanje ugostiteljskog i drugog turističkog prometa, posebice u razdobljima izvan glavne turističke sezone.

Festival Soparnika u Dugom Ratu

Pri odluci o odabiru projekata i dodjeli bespovratnih sredstava, uzimat će se u obzir karakter manifestacije,  dodatni turistički sadržaji i popratna događanja, imidž mjesta i broj posjetitelja, mjesto i vrijeme održavanja manifestacije te njeno trajanje, medijska pokrivenost i drugi učinci.

Povezani članci

Who's Online

We have 194 guests and no members online