Rukomet (M): Kadeti loše rudarili

RK RUDAR - RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC  35:28 (17:14). RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC - RK MEDVEŠČAK K.M.  19:30 (10:15). Kadeti Hrvatskog dragovoljca odigrali su 4.krug prve kadetske lige, ali nažalost, ostali su kratki što se bodova tiče. Loša obrana uz još kako-tako prosječan napad nisu mogli dati pozitivne rezultate. U Samoboru je bilo malo naših raspoloženih igrača i stoga protiv Rudara i Medveščaka i nije moglo bolje …

1.HKRL, 4.krug
Samobor
, SD "Bogumil Toni", 16.11.2008.

Piše: Mislav Plazibat / rkhd.hr

RK RUDAR - RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC  35:28  (17:14)

Dragovoljci dobro otvaraju utakmicu i na samom početku vode 6:3, ali se u igri osjeća neigranje Kaše koji je važan kotačić u ovoj ekipi, bilo u obrani ili u napadu. Za njega na desnoj strani nismo pronašli adekvatnu zamjenu, što je uvelike otupilo naš napad, ali i poremetilo igru u obrani.

Upravo loša igra u obrani bila je ključ poraza. Igrači Rudara lagano su dolazili do golova pa su vrlo brzo preokrenuli rezultat u svoju korist i do kraja kontrolirali utakmicu do konačnih 35:28.

Jedine svijetle točke bila su dva mlađa kadeta, standardni i odlični Banović, te debitant u ovoj ligi, Matej Glavaš, koji je imao niz obrana, te obranjenih zicera.

Čestitke momčadi Rudara!


RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC - RK MEDVEŠČAK KONICA MINOLTA  19:30 (10:15)

Sama činjenica da smo igrali drugu utakmicu zaredom, nakon dugog putovanja govorila je da su igrači Hrvatskog dragovoljca iscrpljeni. Unatoč tome u utakmicu se ulazi dobro.

Na samom početku dragovoljci su čak i poveli 6:3, ali onda umor čini svoje. Nekoliko izgubljenih lopti koje je jako dobra ekipa Medveščaka znala iskoristiti i brzim kontrama do poluvremena steći visoku prednost (10:15) i praktički prelomiti utakmicu.

U drugom poluvremenu zagrepčani su samo povećavali prednost do konačnih 19:30.

Čestitke momčadi Medveščaka, a kod Dragovoljca opet su malo manje loši od ostalih bili Banović i Glavaš.

Povezani članci

Who's Online

We have 171 guests and no members online