Počinju rukometna natjecanja u drugoj rukometnoj ligi

RK Hrvatski dragovoljacOvog vikenda počinju i rukometna natjecanja u drugoj ligi. U subotu u Kaštelima s istoimenim domaćinom igraju rukometašice Orkana. Utakmica počinje u 18:30 sati. U nedjelju u 15:30 h na splitskim Gripama njihove muške kolege, rukometaši Hrvatskog dragovoljca, biti će domaćini ekipi Metković 1963. HRK Orkan Dugi RatDugoraćani kojima su se ovog ljeta vratili "izgubljeni sinovi" Marko Galiot, Marin Stipičić i Ivan Pleić, po prognozama su kandidati za visok plasman na tablici druge lige. U recesiji koja je pomela neke ambiciozne klubove i dodatno pomladila seniorske ekipe većine ostalih, dugoraćani predvođeni agilnim predsjednikom Joškom Čizmićem pokušati će ne samo preživjeti sezonu nego i izboriti prigodu za natjecanje u većem rukometnom razredu - prvoj ligi, naravno, ako bude sloge na parketu kao što ga je bilo za vrijeme priprema na asfaltu kultne 'Streljane' i ako to uvijek nedovoljne finacije u ovim olovnim vremenima za sve, pa i za sport, dopuste... Sutrašnja utakmica sa Metkovićem bit će, ako se ne varam, i seniorski debi novog trenera na klupi dragovoljca, Mije Klarića ...


KREĆE I DRUGOLIGAŠKI RUKOMET

Piše: Mladen Banović

HRK OrkanKod djevojaka i žena iz Orkana nema većih novina,.. ili ih ipak ima samo što ih autor ovih redaka ne zna, budući da je za pripremnog perioda malo bio na Streljani (osim kad je bila neka fešta :-).

Ambicije ženskog kluba su izgurati ligu i biti što bliže "zlatnoj" sredini... Vjerujem da će me odmah večeras Mirjana, Daniela, Maja i ostale naše rukometašice "ispraviti" dobrim rezultatom u Kaštelima i, naravno, izvješćima s utakmica.

Povezani članci

Who's Online

We have 448 guests and no members online