Igraj Loto mladiću!

ivo sanaderstudentiPrije gotovo dva mjeseca poslao sam  Clanak pismo premijeru Sanaderu. I evo, trebalo mi je malo duže da shvatim odgovor, ali konačno sam ga dobio i odlučio sam ga podijeliti sa vama. ½Mladiću, ko te jebe!½. To je otprilike odgovor koji nisam dobio od premijera osobno, niti napismeno već mi je to pokazao svojim djelima. Shvatio sam da je čekanje odgovora na pismo uzalud pa sam počeo proučavati premijerove poteze i u njima vidio skriveni odgovor ne samo meni, već i oporbi, neistomišljenicima i čitavom narodu ...

IGRAJ LOTO MLADIĆU!

"Mladiću, ko te jebe!"

Piše: Alen Bećirović
e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


doktorZemlja ne diše mnogo bolje nego prije dva mjeseca. Dapače, kreditni rejting zemlje pada, turizam prema prvim utiscima neće biti naš spas, a pored svega afere se zaboravljaju kao i prije bez i jednog jedinog konkretnog odgovora.

Sreća je naša što smo narod sklon kockanju pa nas multimilijunski dobitak na LOTU tjera da spašavamo potonulu državnu blagajnu.

Kako Index.hr piše Hrvati su od početka 2009. godine državnoj blagajni poklonili točno 35.205.578,023 kuna, koliko je Lutrija platila PDV-a na uplaćeni iznos. Ovo shvaćam kao odgovor na moje pitanje kako ćemo i možemo li izaći iz krize.

Pišući premijeru brinuo sam se da će novac tražiti od nas, ali nisam niti slutio da ćemo mu (ili bolje rečeno državi kojom upravlja) taj novac dati mi sami. I to drage volje.

½Mladiću jedan nula za mene! Odi igraj LOTO i ne zamaraj se krizom!½ Shvaćam premijeru. Oprostite, priznajem da ste mi zabili lijepi gol, gotovo kao Cristiano Ronaldo.


Ma kakava vražja Oligarhija?

Brinuo sam se onda da je Hrvatska postala Oligarhija u kojoj je narod kompletno nezainteresiran za to što se događa na vrhu i kako to zapravo otvara golemi prostor za manipulacije i iskorištavanje svega i svačega vladajućih, kao i onih osoba koje su bliske vladajućima. Dobio sam odgovor i na to pitanje.

Zapravo narod mi je dao odgovor na lokalnim izborima. Neka priča tko šta hoće, ali HDZ i Ivo Sanader su (unatoč pojedinim iznimkama kao što su Vukovar i Dubrovnik) pobjednici izbora. Što me navodi na tri zaključka.

vlada RH

Zaključak broj jedan: Narod je izrazito glup i uživa u lošem standardu i nezainteresiranosti vladajućih. Zaključak broj dva: Narod je izrazito zadovoljan sa politikom premijera i vidi svijetlu budućnost pod njegovom palicom. Zaključak broj tri: Premijer i 'njegovi ljudi' su toliko usavršili manipuliranja da je zapravo glas naroda glas vodećih ljudi HDZ-a, nešto kao kolektivna svijest Borga.

Bilo koji od tih triju zaključaka bio točan premijer je poveo dva nula. ½Mladiću, ti samo odaberi u koji ćeš zaključak vjerovati, a ja ću u međuvremenu i dalje vladati!½ Da premijeru. Priznajem, u zaostatku sam. Moram pregrupirati momčad.


Slab mi je napad...

političariOdlučio sam pregrupirati momčad i pozvao sam jake snage oporbe u napad. E moj premijeru sada ti zabijam tri komada. Mjesto radnje : Sabor, vrijeme radnje: prijepodne. Moji napadači kreću sa nizom neugodnih i konkretnih pitanja premijeru. ½Mi smo dobili izbore!½, ½Građani su pokazali što misle o našoj vladavini

Golman Sanader odbijao je loptu za loptom mojih nabrijanih napadača. Jedan mali golman izrugao se čitavom mom napadu i cijeloj publici na stadionu sa dvadesetak odgovora sa istom temom samo sa raznim varijacijama iste. Zovem sudca i najavljujem izmjenu. U napad šaljem mlade snage. Kolege studente. Ne razmišljaju puno, ali imaju srca, možda upali.

34 dana pucali su iz svih pozicija a Ivo je sve obranio. Moji napadači studenti izašli su s terena pokisli i umorni razbijajući glavu što nisu razmišljali prije napada. Posljednja izmjena u utakmici. Sudac daje znak. Ulaze sindikati javnih službi. Prijete sa svih strana, izlgedna prilika, Ribić sam pred golmanom...

I golman diže ruku i prekida utakmicu. Prilazi Ribiću, nešto mu šapne na uho. Sudac prilazi, daje žuti karton obojici i daje znak za nastavak utakmice. Ribić stoji pred golmanom i gleda. Ivo uklizava i krade loptu. Sam kreće prema golu moje momčadi, dribla jednog, dribla drugog i... GOOOOOOLLLL!!! 3 : 0 stoji na semaforu.

Premijeru, bogami dobio si me. Priznajem. Možda da odaberem tenis kad mi nogomet ne ide dobro?


Evo i jednog konkretnog odgovora....

put½Slušaj mali, umorio si me. Čak mi se i kap znoja pojavila na čelu. Idem se sad istušrati i kandidirati za predsjednika pa će možda tvoji napadači za dvije godine uspjeti zabiti neki krumpir kad ja ne budem na golu...½.

½Ali premijeru, ja i dalje nisam dobio niti jedan vaš konkretan odgovor... Nemam vremena da sve vadim iz vaše taktike za utakmicu..½ - zabrinuto sam konstatirao. ½Ah taj narod, nikad nećete shvatiti je li tako? Ajde pitaj me bilo što! Bilo što na svijetu i ja ću ti odgovoriti....½ - ponadao sam se da bi to moglo konačno biti to.

ivo sanader½Recite mi molim vas kako da stvorim višak na sredini terena?½, ½Pa prije svega treba napomenuti da sam ja ovu utakmicu pobjedio. Nakon toga važno je reći da sve to ne bih uspio bez požrtvovnog i kvalitetnog veznog reda u kojem su Jadranka, Ivan, Dragan i Božidar, odlične obrane u kojoj su Damir, Ja, Sanader i Ivo, te fenomenalnog napada koji sačinjavaju Niko i njegov brat Robert također, ponekad se uključim i ja, kad nisam na golu ili u obrani. Jel ti to dobar odgovor?½

Na kraju sam opet došao do onoga sa početka ½Mladiću ko te jebe!½

 

Povezani članci

Who's Online

We have 203 guests and no members online