Tko je zaboravio urediti plažu?

DućeDućeSlušajući sve što su oba naša kandidata za načelnika rekli tijekom kampanje, moram i ovako javno prokomentirati početak rada na kanalizaciji u Dućama. Doista je za pohvaliti početak rada na kanalizacijskom sustavu u Dućama, ali ne i način na koji to tvrtka odabrana za ovaj posao radi na našoj dućkoj plaži na predjelu Duće - Golubinka! U ovoj neizvjesnosti, u ovoj svjetskoj krizi mi se ponašamo kao da je kod nas sve u najboljem redu, te kao da naši gosti koji samo što nisu stigli u većem broju, ne zaslužuju od nas bolji tretman, te da budu poštovani, maženi i paženi kao naši dragi gosti. Vremena više nema. Prvi turisti nam dolaze već za nekoliko dana, početkom lipnja, a neke naše plaže izgledaju kaotično do katastrofalno! Ti će nam prvi gosti vjerojatno otići nakon što se šokiraju kada vide u kakvom su stanju djelovi naše nadaleko poznate dućke plaža ...


TKO JE ZABORAVIO UREDITI PLAŽU?

Piše: Kritičar (dobronamjerni)

Predizborno se asfaltiraju ulice po Općini, a dućku plažu se ostavlja u predsezoni u ovakvom stanju!

Dućani bi se doista trebali dobro zamisliti kome dati svoj glas 31. svibnja 2009. jer smo od Vas čuli puno i previše obećanja, a malo se čemu možemo radovati.

plaža u Dućama
Arhivska fotografija ...

Znam da nije bilo lako biti načelnik u ovakvim uvjetima i da će to u novom mandatu biti još i teže, ali sad trebate pokazati da stvarno mislite i želite dobro svim djelovima naše općine, jer ako nema gostiju ne puni se niti proračun u Dugom Ratu.

Zamolba ide da ta tvrtka iz Otoka uredi plažu odmah! I da je ostavi u stanju u kakvom ju je i našla, sve uz kontrolu komunalnog redara iz Općine, ako ne i u boljem!

DućeNaš život nije stao u kampanji, dragi naši političari, vrijeme itekako ide, ali izgleda da je malo koga briga za to ...

Vama i nama u budućnosti želim sve najbolje, a bit ću još toliko slobodan da Vam predložim da razmislite o angažiranju Peovice u čišćenju plaža jer sam vidio da oni to doista dobro rade u Omišu.

 

Povezani članci

Who's Online

We have 137 guests and no members online