Budućnost mladih u županiji i Europskoj Uniji

mladi i EUU utorak, 28. travnja, s početkom u 12.20 h, na Građevinsko– arhitektonskom fakultetu u Splitu održava se forum na temu "Budućnost mladih u Splitsko – dalmatinskoj županiji i Europskoj Uniji", gdje će brojni gosti iz prakse mladima Splitsko-dalmatinske županije pokazati presjek mogućnosti koje im stoje na raspolaganju za financiranje njihovih ideja; za vrijeme i po završetku studija i to preko EU fondova i hrvatskih institucija. Cilj je također i približavanje Europske Unije mladima, njenih propisa i regulativa te trendova u poslovanju koje donosi ulazak Hrvatske u EU...

FORUM NA TEMU:

Budućnost mladih u Splitsko – dalmatinskoj županiji i Europskoj Uniji

Izvor: Udruga Esencija

Svoj dolazak potvrdili su sljedeći predavači: Siniša Petrović, član Pregovaračke skupine za vođenje pregovora sa EU, Tina Šarić, ravnateljica Agencije za mobilnost i programe EU, Žana Čagalj, direktorica CEPOSa i drugi.

Forumu će nazočiti i župan splitsko-dalmatinski Ante Sanader.

EU

NAPOMENA: Forum je besplatan i mogu mu nazočiti svi zainteresirani koji se prijave tako što će poslati svoje kontakt podatake na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Povezani članci

Who's Online

We have 201 guests and no members online