Točno u podne

općina dugi ratIz razgovora s načelnikom Općine, g. Jerkom Roglićem, saznali smo razloge zašto je Prethodna rasprava o prostornom planu Općine zakazana za 12 sati u četvrtak, 27. ožujka 2008. godine u hotelu "Dalmacija" u Dugom Ratu. Po slovu zakona Općina na tu raspravu mora pozvati sva nadležna tijela i osobe određenim posebnim propisima. Dakle, tu su HEP, Hrvatske vode, Hrvatske šume,... Svima njima upućen je posebni poziv za prethodnu raspravu, a da bi njihovi djelatnici (među njima ima i onih kojima je radno mjesto u Zagrebu) mogli doći i prisustvovati raspravi, ona je zakazana u okviru njihovog radnog vremena. Naravno da je rasprava otvorena za sve, pa pozivamo za ovu problematiku zainteresirane mještane da povire u hotel "Dalmacija" i vide prijedloge i planove koje je pripremila općinska komisija. Javni uvid i rasprava o Prostornom planu općine organizirati će se u travnju ...

Piše: Mladen Banović

Prethodna rasprava održati će se u četvrtak, 27. ožujka 2008. godine s početkom u 12:00 sati u Hotelu "Dalmacija" u Dugom Ratu, Jadranska ulica 9.

Svrha ove rasprave je pribavljanje mišljenja, smjernica i preporuka, te usuglašavanja interesa lokalne zajednice i gospodarstva s ciljevima i mogućim rješenjima značajnima za razvoj, uređenje i oblikovanje prostora u obuhvatu prostornog plana.

Povezani članci

Who's Online

We have 72 guests and no members online