'Dalmacija' ide dalje!

Dalmacija ide dalje!Dalmacija ide dalje!Firma "Dalmacija Iskra" d.o.o. Dugi Rat, kojoj je prodaja električnog ručnog alata već 18–godišnji brand, ne samo da opet dobro posluje nego je i proširila asortiman prodaje kvalitetnih alata, na način da, osim široke palete “Perlesovogalata sada nudi u svom maloprodajnom prostoru na dugoračkoj Glavici i alat renomiranog japanskog proizvođača - “Makita”. Na dopunu asortimana odlučili smo se zbog zainteresiranosti naših kupaca, a isto tako i zbog činjenice da nas za našeg dugogodišnjeg poslovnog partnera “Hidria Perles” - Kranj, ne vežu nikakvi ugovori i nikakva međusobna dugovanja i potraživanja. Prije tri tjedna proslavili smo “prvu godišnjicu braka” s našim novim vlasnikom firmom “Kerumd.o.o. - Split. Usprkos zlogukim prognozama dežurnih lokalnih dušebrižnika, možemo već nakon prve godine konstatirati da je naša privatizacija izvršena s izuzetno respektabilnom firmom i to baš u pravo vrijeme - prije početka globalne ekonomske krize. Novi vlasnik izvršava sve svoje obveze, posla je sve više, plaća uredno stiže, i za razliku od većine drugih firmi, ista ima trend porasta. Zbog toga je moral i zadovoljstvo zaposlenika na najvišoj razini u posljednjih 6 godina ( od već svima poznatog gubitka veleprodaje alata koji se desio sredinom 2003. godine ). Na najčešće postavljeno pitanje : “A što vi to sada radite?” odgovor je slijedeći ...

DALMACIJA IDE DALJE!

Dalmacija ide dalje!

Piše: Zdravko Vulić

Na najčešće postavljeno pitanje : “A što vi to sada radite?” odgovor je slijedeći: Radimo po narudžbama našeg novog vlasnika i to sve poslove koji iziskuju obradu metala, bez obzira da li se radi o željezu, čeliku, aluminiju, inoxu, itd., itd. 

Istina je da je u prvih nekoliko mjeseci poslije privatizacije bilo “praznog hoda” u poslovanju firme i da su ozbiljni i kvalitetni poslovi krenuli početkom prošle jeseni, ali kada smo krenuli, odmah su uslijedili poslovi na Mertojaku, Vili Matić, u Lori, u Jokera, u Hotelu Marjan, projekt Trnsko u Zagrebu, projekt Tratinska u Zagrebu, poslovi u Koteksa u Splitu, popravci alata za obuću za “Diokom Novi “ iz Planog kod Trogira, itd., itd. 

Dalmacija ide dalje!

Trenutno nam je najveća želja da dobijemo i poslove milijunske vrijednosti (izraženo u kunama) kao što je “izrada čelične konstrukcije krova iznad bazena” u Hotelu Marjan u Splitu. Ako naša ponuda bude prihvaćena dokazat ćemo i sebi i drugima da možemo raditi i tu vrstu poslova.

Dalmacija ide dalje!


U nastavku, dajemo popis najviše traženih tipova alata našeg novog partnera, renomiranog japanskog proizvođača - “Makita”:

Dalmacija ide dalje!

1) KUTNA BRUSILICA GA 9020 2200 W
2) KUTNA BRUSILICA 9554 NB 710 W
3) AKUMULATORSKA BUŠILICA – IZVIJAČ 6270 DWAE 12 V
4) AKUMULATORSKA BUŠILICA - IZVIJAČ 6280 DWAE 14,4 V
5) UBODNA PILA 4327 450 W
6) ELEKTRONSKA UDARNA BUŠILICA HP 1620 650 W
7) ELEKTRONSKA BUŠILICA 6413 450 W
8) BUŠAĆI ČEKIĆ HR 2470 780 W
9) RUČNA KRUŽNA PILA 5604 R 950 W
10) ELEKTRONSKI IZVIJAČ 6821 570 W
11) VIBRACIONA BRUSILICA BO 5021 260 W
12) BLANJA ZA UTORE N1923B 550 W


Ne želimo u ovom trenutku naše cijenjene kupce zamarati s objavljivanjem cijenika alata nego predlažemo da svi zainteresirani dođu na Glavicu i uvjere se na licu mjesta u izuzetno primamljiv odnos cijene i kvalitete istog.

Dalmacija ide dalje!


Alat
se kod nas može kupiti i putem maloprodaje i veleprodaje, a najbliži ovlašteni servis “Makite” nalazi se u Splitu ( firma “Tena G” u Velebitskoj 50 ).

Dalmacija ide dalje!


Međutim, posebno želimo naglasiti - obzirom da nam je kvaliteta usluge prema kupcu na prvom mjestu, svi kupci alataMakita” koji imaju potrebu za servisiranjem izvan jamstvenog roka od 45 dana, mogu alat ostaviti u našem maloprodajno – servisnom prostoru na Glavici kod gosp. Nene Vojnovića ( tel : 734 – 025; fax : 734 – 704; mob : 091 – 7525 – 984 ), a sve ostalo naša je briga.


Dalmacija ide dalje!


Svim našim cijenjenim kupcima želimo mnogo uspjeha u radu i čestitamo praznik rada - 01. svibnja, a već od ponedjeljka 04. svibnja vidimo se u našem maloprodajno – servisnom prostoru na Glavici!


Dalmacija ide dalje!
Dalmacija ide dalje!
Dalmacija ide dalje!
Dalmacija ide dalje!
Dalmacija ide dalje!


 

S poštovanjem,

Zdravko Vulić, dipl. oecc,
direktor "Dalmacija Iskra" d.o.o. Dugi Rat

 

Povezani članci

Who's Online

We have 66 guests and no members online