'Terminator' Sirobujom vozio 148 km na sat

Član splitskog Kick-boxing kluba "Terminator", Dugoraćanin Stipe Stipetić (24), kažnjen je sa 13.700 kuna i godinu dana zabrane upravljanja vozilima B kategorije, nakon što je u nedjelju rano ujutro, pod utjecajem alkohola, jurio posuđenim BMW-om Sirobujom brzinom od 148 km/h, te prošao i kroz crveno svjetlo na križanju. Splitska policija potvrdila je da je dugoraćanin počinio niz prometnih prekršaja zbog kojih je priveden prekršajnom sucu u Splitu ...


STIPE STIPETIĆ 'ZARADIO' 13.700 KUNA KAZNE ZBOG PROMETNOG PREKRŠAJA


'Terminator' Sirobujom vozio 148 km na satSirobuja


Piše: Andrea Kuzmić / Slobodna Dalmacija
Izvor: Slobodna Dalmacija


Kako doznaje Slobodna, nekada juniorski svjetski prvak u low-kicku Stipe Stipetić zaustavljen je na Sirobuji, gdje je dopuštena brzina kretanja od 70 km/h, a policijski uređaj ga je uhvatio pri brzini od 148 km/h. Uz to, alkotestom mu je očitano 1,02 promila u krvi, a ignorirao je i crveno svjetlo na semaforu, na križanju Poljičke ceste i Zbora narodne garde.

Sedam godina star automobil BMW 318D, splitskih oznaka, vlasništvo je tvrtke "Cestogradnja", a vlasnik tvrtke Mirko Radevenjić tvrdi da je automobil posudio njegov sin, no da je Stipe preuzeo upravljač jer je njegov sin trpio jaku - zubobolju.

- Moj sin ne vozi brzo, čudno mi je da je tome mladiću dopustio tako brzu vožnju, ali pretpostavljam da nije bio svjestan brzine jer ga je jako bolilo i išli su Hitnu pomoć - izjavio je Radevenjić.


Policija


Za usporedbu - Antonlo Leko, koji je "Dalmatinom' u "Mercedesu AMG" nedavnu potegao čak 277 km/h - kažnjen je sa 6.800 kuna,  no Stipetić je prekršaj počinio u naseljenom području.

 

Povezani članci

Who's Online

We have 224 guests and one member online

  • admin