Teška prometna nesreća u Dućama

Šesnaestogodišnjak iz Dugog Rata, putnik u osobnom automobilu, poginuo je, a četvorica njegovih suputnika, od kojih jedan maloljetnik, teško su i po život opasno ozlijeđeni u prometnoj nesreći koja se dogodila nešto poslije ponoći u Dućama. Prometna nesreća se dogodila oko 1 sat na državnoj cesti D-8, kada je 19-godišnjak upravljajući osobnim vozilom marke Citroen Saxo, splitskih registracijskih oznaka, vozeći iz smjera Splita, pri izlasku iz zavoja, pod za sada još neutvrđenim okolnostima, izgubio nadzor nad vozilom ...


TEŠKA PROMETNA NESREĆA U DUĆAMA


Poginuo 16-godišnjak, četiri teško ozlijeđena

Izvor: HINA


Šesnaestogodišnji putnik u osobnom automobilu poginuo je, a četvorica njegovih suputnika, od kojih jedan maloljetnik, teško su i po život opasno ozlijeđeni u prometnoj nesreći koja se dogodila nešto poslije ponoći u Dućama, izvjestila je jutros zamjenica glasnogovornice splitske policije Kristina Sladojević.

Prometna nesreća se dogodila oko 1 sat na državnoj cesti D-8, kada je 19-godišnjak upravljajući osobnim vozilom marke Citroen Saxo, splitskih registracijskih oznaka, vozeći iz smjera Splita, pri izlasku iz zavoja, pod za sada još neutvrđenim okolnostima, izgubio nadzor nad vozilom.

Nakon što je mladi vozač izgubio nadzor nad upravljačem automobilom je sletio sa kolnika i tamo udario u betonski zid.

Od teških tjelesnih ozljeda, koje je zadobio u toj prometnoj nesreći, na mjestu događaja je preminuo 16-godišnji putnik u vozilu, izvijestila je policija.

Vozač (19) i ostali putnici, dvojica 19-godišnjaka i 17-godišnjak zadobili su teške tjelesne ozljede opasne po život zbog čega su hospitalizirani u Kliničkom bolničkom centru Split.

Povezani članci

Who's Online

We have 450 guests and one member online

  • admin