Primjena računala u obrazovanju

U Šibeniku na godišnjem skupu nastavnika Računalo u školi XI je predstavljeno natjecanje 'Primjena računala u obrazovanju', koje se provodi u okviru suradnje Microsofta i Agencije za odgoj i obrazovanje Republike Hrvatske. Cilj natjecanja je prepoznati i okupiti dobre primjere upotrebe računala u obrazovanju djece osnovnoškolskog i srednjoškolskog uzrasta u Hrvatskoj. Nastavnici svoj rad mogu prijaviti u jednoj od četiri raspoložive kategorije – zajednica, suradnja, sadržaj te timski radovi, a najbolji radovi će predstavljati hrvatsko školstvo na sljedećem europskom Forumu inovativnih učitelja i nastavnika (ITF), koji se održava početkom sljedeće godine ...

Piše: D.V. / Bug.hr
 
Prijave (http://pil.mscommunity.net/Default.aspx?alias=pil.mscommunity.net/itf2008) su moguće od 1. do 31. listopada, a proglašenje pobjednika je 20. studenog u Rijeci na CARNetovoj korisničkoj konferenciji CUC 2007. U stručnom ocjenjivačkom sudu, uz predstavnike Agencije za odgoj i obrazovanje, sudjeluju i predstavnici CARNeta te predavači sa Sveučilišta u Rijeci, Zadru i Zagrebu.
 
Natjecanje je dio Microsoftove globalne Unlimited Potential inicijative čiji je cilj otvaranje društvenih i ekonomskih prilika kroz programe i proizvode koji doprinose transformaciji obrazovanja, podržavanja unapređenja inovativnosti na lokalnoj razini te poticanje zapošljavanja u cijelom svijetu.

Povezani članci

Who's Online

We have 234 guests and no members online