Zanimljivosti..

Olga Kurylenko Bondova djevojka u zadnji čas

Premda je još do prije dva dana Gemma Arterton trljala ruke od sreće što je postala novom Bond djevojkom, producenti su se u pet do dvanaest predomislili i laskavu ulogu dodijelili lijepoj Olgi Kurylenko, koja ih je toliko zadivila da je britanka Gemma Arterton morala spasti na sporednu ulogu. Olga je 29-godišnja glumica iz Ukrajine, koja već nekoliko godina živi u Parizu, uspješna je manekenka, a glumom se bavi tek tri godine. Filmsku karijeru je započela u The Ring Finger i Le Serpent. Olga vjeruje kako je vrijeme manekenstva iza nje, te da će se sada u potpunosti moći posvetiti sedmoj umjetnosti ...

 

PRODUCENTI UMJESTO GEMME IZABRALI LIJEPU UKRAJINKU

Piše: A.Mt. / Slobodna Dalmacija

Olga Kurylenko Bondova djevojka
Tamnokosu ljepoticu prije 14 godina otkrili su modni agenti u Moskvi, nakon čega je Olga surađivala s najpoznatijim modnim stručnjacima i časopisima. Francuski Elle, Marie Claire i US Glamour samo su neke od naslovnica s kojih se smiješila u posljednjih nekoliko godina, a 2005. godine započela je i filmsku karijeru u The Ring Finger i Le Serpent. Olga vjeruje kako je vrijeme manekenstva iza nje, te da će se sada u potpunosti moći posvetiti sedmoj umjetnosti.

U novom nastavku priče o najpoznatijem tajnom agentu, Olga će igrati ulogu Camille, lomiteljice srca, u koju će se zaljubiti sam James Bond, kojeg utjelovljuje Daniel Craig.