Zanimljivosti..

Nova knjiga: Pauletićeva 'Himalaja u 77 priča'

Robert Pauletićpauletic i božićRobert Pauletić je napisao novu knjigu. Vijest je to koja i nije vijest za one koje poznaju splitskog radoholičara, višestrukog pobjednika legendarne Kviskoteke, urednika enigmatskih novina, poduzetnika i publicista. Robert Pauletić ovih dana, kaže, nikada nije bio zaposleniji. Krenule su promotivne akcije njegove najnovije knjige Himalaja u 77 priča” - zapisa o usponu do Baznog logora Mount Everest koje je objavila zagrebačka izdavačka kuća Karnak - a na Splitskoj televiziji počeo je investicijski show "Burza", u kojem se u znanju nadmeće s kviz-majstorom Mirkom Miočićem i budućom ekonomisticom Teom Poklepović ...


NOVA PAULETIĆEVA KNJIGA U KNJIŽARAMA

Robert Pauletić o seksu s Himalajkama


Izvori: Glorija, Slobodna Dalmacija


Pauletić i Stipe božić na Himalaji- Reklamna kampanja već je počela postavljanjem jumbo-plakata u Zagrebu, Splitu, Šibeniku, Zadru i Dubrovniku, pa vjerujem da će imati odličan odjek. No, najviše nade polažem u samo djelo, za koje sam najveći kompliment već dobio od recenzenta: rekao mi je da je da je pročitao “HimalayuMichaela Palina, no da mu je moj putopis - bolji - kaže Pauletić u razgovoru za tjednik "Glorija".

Bivšu suprugu vodio sam, osim po Europi, u Izrael, Egipat i na Kubu, te u Maroko i Peru. Na ova dva posljednja putovanja išli smo s djecom. U Peruu je bilo je prilično naporno, i za mene i za suprugu, jer smo djecu vodili u amazonsku džunglu, među pirane i anakonde, a poslije toga i visoko u Ande, u Cuzco, Machu Picchu i na jezero Titicaca. Popeli smo se na 3800 metara...

O svojoj novoj, trećoj knjizi kazao je da će biti prepuna zanimljivih detalja, no nije želio odati o kakvom se to seksu s Himalajkama radi - otkrio je, ipak, o kojim je to ženama riječ.

- Svi me najviše pitaju baš o tom seksu s Himalajkama, našim penjačicama na Himalaju, koje smo sreli u Baznom logoru Mont Everesta. Seksa je bilo, ali opjedinosti ćete doznati tek u knjizi - kazao je Robert Pauletić.

 

Povezani članci

Who's Online

We have 476 guests and no members online