Rukomet na pijesku: I momci i cure u četvrtfinalu EP

Drago VojnovićHrvatski reprezentativci u rukometu na pijesku su imali sjajan prvi dan na Europskom prvenstvu u Norveškoj, dvije pobjede, ali onda su u srijedu izgubili od Švicaraca, dobili Španjolce (na krilima odlične igre Drage Vojnovića) i jučer u posljednjem kolu prvog kruga nakon raspucavanja izgubili od Mađara. To ih je kao treće u skupini odvelo u drugi krug u kojem postoje dvije skupine po četiri reprezentacije, a drugi krug služi samo za određivanje četvrt finalnih parova. Naime, sve četiri momčadi iz obje skupine igrat će u četvrtfinalu. Danas Hrvatska rukometna reprezentacija na pijesku igra protiv Danske i Turske ...

RUKOMET NA PIJESKU - Europsko prvenstvu u Norveškoj

I momci i cure u četvrtfinalu

Piše: MiK / Sportske Novosti
Izvor: Sportske Novosti

Europsko prvenstvo rukometaša na pijesku danas ulazi u drugi krug. Po prve tri reprezenutije iz skupina stvorile su novu skupinu.

Drago Vojnović


Naše reprezentativke su nakon dvije pobjede prvog dana, u srijedu pobijedile Tursku, pa izgubile od Ukrajine i osvojile drugo mjesto u skupini. Time su osigurale plasman među prvih osam, a s kim će igrati znati će se nakon današnjeg dana u kojem ih čekaju susreti protiv Italije i Danske.

Drago i Ivan


Jučer su naše rukometašice odigrale i prvu utakmicu drugog kruga. Protiv domaćina Norveške lako izgubile prvi set, u drugom krenule 1:6. ali se vratile i dobile 17:16 samo da bi odradile užasno ruspucavanje u kojom su promašivale Bazzeo i Lovrić, a dva puta i golmanica Jug koja je pokušala preko cijelog terena.

Drago Vojnović i djevojkeREZULTATI
:

Drago Vojn ović

Momci:

Hrvatska - Švicarska 1:2
Hrvatska - Španjolska 2:0
(Vojnović 19, Jurić 9 Horvat 8,..)
Hrvatska - Mađarska 1:2

Drago Vojn ović


Cure:

rukometašice na pijesku

Hrvatska - Turska 2:0
Hrvatska - Ukrajina 1:2
Hrvatska - Norveška 1:2

rukometašice na pijesku
rukometašice na pijesku
rukometašice na pijesku
rukometašice na pijesku

Povezani članci

Who's Online

We have 205 guests and one member online

  • admin