Ragbijaši Nade nastavili pobjednički niz

Ragbi klub "Nada"Ragbijaši splitske Nade i u oslabljenom sastavu lako su u prvom susretu finala regionalne lige svladali Pobednik te im sad preostaje u uzvratu u nedjelju u Beogradu samo ne izgubiti s više od 28 razlike te će trofej opet biti njihov. No, kako Splićani više od dvije godine ne znaju za poraz u službenim susretima to im ne bi trebao biti problem. Dva puta su nam poentirali iz naših grešaka, jedan put iz izrađene akcije, a drugi najviše zahvaljujući našoj greški. U drugom dijelu smo pokazali da smo fizički spremniji i tehnički bolji. U Beograd ne idemo kalkulirati već pobijediti, sve ispod toga ne bi valjalo – kazao je trener Nade Denis Puljiz ...

Ragbijaši Nade nastavili pobjednički niz


Piše: J. Smolić / Slobodna Dalmacija
Izvor: Slobodna Dalmacija

Kao što to inače biva na Starom placu Nada je rano povela, u 6. minuti zgoditkom Matića za 7:0 pretvorio je Rubelj. Deset minuta kasnije nakon sjajne akcije Slijepčevića i dodavanja Antića atraktivno je zgoditak postigao Popović.

Ragbi klub "Nada"

Opet je pretvaranje iskoristio Rubelj. Neposredno pred opisanu akciju gosti su iskoristili kaznu za 14:3. Nakon toga Beograđani su iskoristili dvije nesmotrenosti obrane Nade i postigli dva zgoditka te je nakon pola sata igre bilo 17:17.

No, zatim je opet bljesnuo Slijepčević, momak kao od brda odvaljen u maniri sprintera protrčao je kroz gostujuću obranu i Nada je opet povela. Polaganjem Rubelja bilo je 24:17. S istekom prvih 40 minuta zgoditak je postigao Buzov, a Mister sto posto Rubelj pretvorio za 31:17.

U nastavku sjajan je bio virozni Ursić koji je prvo postigao zgoditak, a zatim kasnije odlično poslužio Grubišića.


Nada - Pobednik 45:17 (31:17)

Split – Igralište kod Starog placa. Gledatelja 350. Suci: Salvi (Italija), Oruč i Kapić (Zenica).

NADA:

Buzov (5), Čulić, Borozan, Rubelj (15), Slijepčević (5), Jerčić, Sablić, Blažević-Bandov, Antić, Ursić (5), Popović (5), Grubišić (5), Matić (5), Draganić, Šerić, Milanović, Vrzić, Macan, Pavičić, Plazibat, Matulić, Vuković.

POBEDNIK:

Vraneš, Ne. Simonović, B. Kapor, M. Vuković, Nikolić, G. Vuković, Ristić, Rastovac (5), Ni. Simonović, M. Kapor (7), Babić, Radulović, I. Pirković (5), S. Pirković, Orlović, Ðukić, Dragutinović, Marković, Isaki, Todorović.

Povezani članci

Who's Online

We have 236 guests and no members online