Peri-deri: Boćari 'Jesenica' nepobjedivi na svom zogu

boćariU organizaciji Boćarskog kluba "Jesenice" završio je tradicionalni boćarski turnir za ekipe sastavljene od četiri igrača (3+1) koji se igrao u Jesenicama, a kojemu je nazočio zaista veliki broj gledatelja - obožavatelja ovoga sporta, pogotovo ako se zna da prostorija u kojoj se igrao turnir udovoljava svim uvjetima igranja. Na turniru je sudjelovalo 40-tak ekipa s šireg područja Dalmacije, (od Makarske, Imotskoga, Šibenika, Trogira) a u finalnom okršaju ekipa domačina "Jesenica" - "Deri-Peri" u sastavu: Jakov Rudan - Kocka, najbolji igrač turnira, Nedo Sekelez – Vuk, Ante Skender - Sokol te Nediljko Juričić - Neno, pobijedili su ekipu iz Žrnovnice u sastavu: Ante Mihanović - Strija, Tomo Jerković i Iko Palaversa, i to rezultatom 2:1 (16-7, 12-16 i 16-4) ...


BOĆANJE U JESENICAMA


najbolji boćari jeseničkog boćarskog turnira


Piše: Davor Grgat

Treće plasirana ekipa sa Kacunara u sastavu: Dragan Šiško, Ivica Tešija i Ante Božić pobijedila je ekipu iz Kaštela, u sastavu: Jure Radman, Igor Žuljević, Igor Gotovac i Dragan Mamić.

Pobijedničkim ekipama novčane nagrade a prvo i drugo plasiranium ekipama i pehare podijelio je Romeo Tomaš, predsjednik Bočarskog kluba "Jesenice".

Kako smo informirani, po završetku ovoga turnira, otpočeo je novi samački turnir, koji će se igrati do sredine lipnja.
 

Povezani članci

Who's Online

We have 219 guests and no members online