Gosti uzeli ponuđeno

KorenatKorenatKORENAT - ROGOTIN  13:15 (2:1, 4:4, 2:7, 5:3). Vaterpolisti Rogotina vraćaju se s Orija na ušće Neretve s punim bodovnim pljenom. Po početku utakmice ništa nije "mirisalo" na ovakav rasplet utakmice. Korenat je poslije prve "ispitivačke" četvrtine koja je završila rezultatom 2:1 (Ivan Delaš, Ivica Kalina) krenuo furiozno. Marino Bilić s dva pogotka povećao je vodstvo Korenta na 4:1, a Dražen Kujačić mu se pridružio pogotkom za 5:1 sredinom druge četvrtine. I to je bilo manje, više sve što smo vidjeli od Korenta večeras... Nakon varljivog uvjerljivog vodstva zaigralo se opuštenije u obrani, te na trenutke nonšalantno u napadu, što iskusni igrači Rogotina, Jakša Buljan, Domagoj Kuzmanić i pogotovo internacionalac Anđelo Šetka nisu propustili iskoristiti. Smanjio je Buljan, pa je zabio i Kuzmanić, prednost Korenta se topila, pa je šraubom s distance pogodio i Šetka. 5:4. Odgovorio je izvana pogotkom Boris Odak, da bi opet lagano poentirao Šetka za 6:5. S tim rezultatom je završila druga četvrtina ...


ANÐELO IH ŠETAO

Gosti uzeli ponuđeno


KORENAT - ROGOTIN  13:15 (2:1, 4:4, 2:7, 5:3)


Korenat - Rogotin


VK KORENAT

Hrvoje ARMANDA, Miljenko VUKO (1), Ivan KADIĆ Čapo, Ivan DELAŠ (2), Ivan ZEMUNIK Perica, Dražen KUJAČIĆ (3), Ivica KALINA (2), Boris ODAK (2), Stjepan KADIĆ (1), Marino BILIĆ (2), Marin TERZIĆ, Toni BILIĆ, Dragan SARAČ
Trener: Zdravko DELAŠ
 

Korenat - Rogotin


VK ROGOTIN

Mate BATINOVIĆ, Tin ŠUNJIĆ, Ante ŽDERIĆ, Stipe NIKOLAC, Ivan GRLJUŠIĆ (1), Jakša BULJAN (4), Krešo VRBATOVIĆ (1), Domagoj KUZMANIĆ (4), Tomislav ŠUNJIĆ, Anđelo ŠETKA (5), Jurica MARIĆ
Trener: Mirko GRLJUŠIĆ
 

Korenat - Rogotin


Tekst i slike: Mladen Banović

Smirenom i mudrom igrom iskusni gosti su u nastavku kaznili sve propuste dugoraćana, koji su potpuno potonuli u trećoj četvrtini. Odavno u Portu Orij nismo vidjeli neodgovorniju dionicu igrača Korenta. Trenera Zdravka Delaša kao da nitko nije čuo, a kamoli da bi poslušao njegove savjete.

klupa Korenta


Baluni su ispadali iz ruku domaćinima, Marino Bilić ih je čak dodavao i grill majstoru Roku, a dekoncentracija u obrani, koju su gosti nemilosrdno kažnjavali pogotcima, već je zvonila za uzbunu. Rezultat se na kraju treće četvrtine (koju su domaći izgubili 7:2!) zaustavio na 8:12.

U posljednjoj četvrtini smanjio je Boris Odak, da bi potom i Stipe Kadić smanjio na 10:12. Da li se to Korenat vraća u utakmicu?... Ipak ne. Ne večeras...

Korenat - Rogotin

Jakša Buljan opet zabija (četiri pogotka zabio je iskusni splićanin), nadu gledalištu na Portu Orij vraća Dražen Kujačić (11:13 je), da bi enigma Kuzmanić efektno zabio dvije minute prije kraja utakmice za 11:14 i rješio sve dileme oko pobjednika ove uzbudljive utakmice.

Do kraja je palo još nekoliko golova, no smirenom igrom bez srljanja iskusni igrači trenera Mirka Grljušića bez većih poteškoća mudro su priveli utakmicu kraju. Čestitamo im na odličnoj igri i na pobjedi!

navijači Korenta
Navijači Korenta, popularne "bubice" ...


Igrači i klupa Korenta dugo su u ćakuli poslije utakmice tražili uzroke totalnog pada i dekoncentracije i kritički analizirali igru Korenta nakon odličnog otvaranja utakmice i početnog uvjerljivog vodstva.

armando terzić
Ne pitaj me ništa...  Armando Terzić


Nakon što su svi (valjda) izvukli pouke iz ovog poraza, ništa im nije moglo pokvariti unaprijed dogovorenu feštu kojom su do duboko u noć proslavili nedavni dolazak prve prinove u obitelji našeg Korentaša, Ivana Kadića Ćape.


Ivan Kadić Ćapo
Ivan Kadić Ćapo


Porat Orij
Porat Orij

Povezani članci

Who's Online

We have 197 guests and one member online

  • admin